EXCLUSIV Cu ce echipă ține Dana Budeanu. Și fiicele sale sunt pasionate de fotbal: ”Sunt cunoscatoare, pot să le duc în orice redacție sportivă”

Designerul Dana Budeanu a dezvăluit miercuri, în emisiunea Punctul Culminant, de la România TV, că este fan FCSB și că fiicele sale sunt pasionate de fotbal.

18 mai 2023, 10:06
EXCLUSIV Cu ce echipă ține Dana Budeanu. Și fiicele sale sunt pasionate de fotbal: ”Sunt cunoscatoare, pot să le duc în orice redacție sportivă”

Dana Budeanu a surprins săptămâna trecută după ce a intrat într-o polemică pe teme microbistice cu Emil Grădinescu. În direct la emsiunea moderată de Victor Ciutacu la România TV, vedeta a dezvăluit culisele acestei pasiuni.

Citește și: EXCLUSIV Dana Budeanu nu este de acord cu greva profesorilor: „Asta cu sindicatele şi cai verzi pe pereţi e ordin de la Cotroceni, pentru că se face rotativa”

Dana Budeanu ţine cu FCSB şi are două fete pasionate de fotbal

Designerul Dana Budeanu a dezvăluit că cele două fete ale sale sunt pasionate de fotbal și a spus și care este echipa lor preferată, dar și ce club susține ea însăși.

”Eu sunt microbistă în sensul că mă uit la meciurile principale, mă uit dacă este un meci mare. Eu având frate și tată, vă dați seama, la noi în casă erau vremurile alea în care te uitai. Eu îmi amintesc și când a câștigat Steaua Cupa Campionilor Europeni. Ca orice român am crescut așa, da sunt microbistă, dar nu mă uit la toate meciurile.

Când aveau vreo 7 ani așa au început să intre în jocul băieților de la școală și pe la 8 ani s-a întețit situația.

Citește și: EXCLUSIV Dana Budeanu, furioasă pe cei ce-l atacă pe Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent: ”Acești neterminați au sărit pentru că mesajul său a fost unul ortodox”

Fetitele mele nu sunt microbiste, sunt cunoscatoare, pot sa le duc in orice redactie sportiva. Ele știu toate campionatele, toți antrenorii, toți jucătorii, tot ce s-a întâmplat în fotbal din ultimii 20 de ani. La noi dacă e meci e nenorocire. Se uită fiecare separat, pe un etaj. Se îmbracă din cap până în picioare. Am fost pe toate stadioanele, aici, în afară. Eu tin cu Steaua lui Gigi Becali, cu Steaua țin de când eram mică. Fetele țin cu PSG”, a spus designerul Dana Budeanu în emisiunea Punctul Culminant, de la România TV.