Cu ce emoţie este asociat fiecare deget de la mâna şi ce se întamplă dacă îl masezi

CU CE EMOTIE ESTE ASOCIAT FIECARE DEGET. Exista o suita de tehnici alternative de vindecare ori de reducere a simptomelor durerilor de tot tipul, inclusiv cele sufletesti. Conform credintelor orientale, fiecarui deget de la mana ii corespunde o emotie.

29 ian. 2016, 18:51
Cu ce emoţie este asociat fiecare deget de la mâna şi ce se întamplă dacă îl masezi

Tehnica Jin Shin Jyustu este o veche maniera de echilibrare a energiilor vitale si a functiilor organismului. Acest sistem consta in masarea sau mangaierea anumitor degete pentru a inlatura frica, furia, neincrederea sau alte sentimente ce duc la depresie si anxietate.

Cu toate ca este o tehnica brevetata de chinezi, a fost popularizata in Statele Unite in anul 1950. Iata ce emotie ii corespunde fiecarui deget:

1. DEGETUL MARE = PREOCUPARE EXCESIVA

Maseaza degetul mare pentru a scapa de grijile care nu te lasa sa dormi. Stresul problemelor de zi cu zi iti fura timpul atat de pretios si te conduce la o viata nesanatoasa. Grijile permanente sunt direct proportionale cu bolile inima, diabetul si obezitatea.

2. DEGETUL ARATATOR = TEAMA, FRICA

Daca te simti panicat si iti este teama sa incepi lucruri noi in viata ori nu stii cum sa reactionezi in fata unor situatii limita, mangaie degetul aratator timp de 5 minute si vei vedea cum te vei relaxa.

3. DEGETUL MIJLOCIU = FURIE, MANIE, EXASPERARE

Cand iti vine sa spui vorbe urate ori sa fii violent, concentreaza-ti atentia asupra degetului mijlociu. Nu e de mirare ca tocmai acest deget este folosit pentru defulare atunci cand vrem sa ne exprimam revolta in mod obscen.

Citeşte mai multe pe revista Teo