Cu ce nativi din zodiac te înțelegi cel mai bine. Iată cu cine poți avea prietenii pe viață

Sunt nativi din zodiac extrem de compatibili, care pot lega prietenii pe viață, și alții care nu se înțeleg mai deloc fiindcă nu reușesc să fie pe aceeași lungime de undă.

28 oct. 2022, 19:48
Cu ce nativi din zodiac te înțelegi cel mai bine. Iată cu cine poți avea prietenii pe viață

Zodiile care pot lega prietenii pe viață. Prieteniile de lungă durată sunt destul de greu de găsit, dar nu e imposibil. E important să știi exact cu cine te potrivești și care sunt punctele forte și cele slabe ale prietenului pentru a putea să îl înțelegi mai bine.

Iată zodiile super-compatibile care pot lega prietenii pe viață:

Berbec și Balanță

Zodiile care pot lega prietenii pe viață. Berbecul are nevoie de cineva care să țină pasul cu nevoia lor constantă de schimbare, iar Balanța este alături de ei. În calitate de cei mai buni prieteni, amândurora vă va plăcea să ieșiți din casă și să explorați, fără să pierdeți timpul. Balanța fermecătoare este mai blândă și e perfectă pentru un Berbec care are o latură mai agresivă. Se completează perfect.

Vărsător și Capricorn

Zodiile care pot lega prietenii pe viață. Ei sunt dovada că contrariile se atrag. Vărsătorii apreciază libertatea, vor să facă totul în ritmul lor, iar Capricornii sunt încăpățânați și le place să-i ajute pe ceilalți și, în același timp, să se ajute pe ei înșiși. Din acest motiv, sunt foarte selectivi, nu acceptă să păstreze pe oricine în cercul lor apropiat, dar Vărsătorii vor reuși datorită naturii lor creative.

Fecioară și Scorpion

Dacă există ceva pe care aceste două semne îl prețuiesc mai presus de toate este încrederea. Nu vor avea probleme niciodată legat de acest aspect. Există o înțelegere reciprocă care nu trebuie explicată. Scorpionii sunt distanți, dar foarte profunzi și emoționali, iar Fecioara este condusă de Mercur, planeta comunicării. Dacă există un semn care poate face ca misteriosul semn fix să se deschidă și să vorbească acela poate fi o Fecioară. Pe de altă parte, Scorpionii caută ceva profund și stimulant, iar dacă există un semn care le poate face pe Fecioare să se simtă inspirate și entuziasmate de lumea din jurul lor acela este un Scorpion.

Taur și Gemeni

Dintre toate semnele de pământ, Taurul este cel mai deschis, iar Gemenii sunt cei mai vorbăreți. Se completează perfect. Gemenii vor mereu activități, au multă energie și vor să fie în mișcare, iar Taurilor le plac aceleași lucruri. Vor avea și multe momente când vor să petreacă împreună mult timp acasă și atunci își pot descoperi și latura mai creativă.