Cu ce se îmbracă vedetele în sezonul rece

Vedetele din showbiz-ul românesc îşi etalează toaletele de toamnă la evenimentele mondene şi strălucesc prin haine sau accesorii scumpe. De la stilul sobru al Andreei Raicu, la cel glossy al Alinei Eremia, vedetele de la noi dau tendinţa în moda din sezonul rece. 

15 oct. 2015, 06:11
Cu ce se îmbracă vedetele în sezonul rece

Evenimentele mondene din capitală sunt ocazia perfectă pentru vedete să ne arate ce investiţii au mai făcut în propria imagine şi ce se mai poartă anul acesta. Dacă în lumea domnilor, Adi Cristea rămâne un etalon de eleganţă, doamnele vin cu mult mai multe idei. Şi asta chiar la o prezentare de modă.

Citeşte şi LIKE-urile de pe Facebook le aduc vedetelor mii de euro în conturi. Ce comisioane au Bianca Drăguşanu şi Ruby

Îmi plac foarte mult culorile chiar dacă îmi palce să port negru în sezonul rece şi mi se pare e împortant să ne folosim de culori, să avem o pată de culoare în garderobă. Se poartă chiar şi alb şi culorile deschide în sezonul rece. Spune-ne despre ţinuta ta din această seară că arăţi foarte bine, port o jachetă„, a declarat JoJo.

Am încercat să combin o ţinută de muncă cu una potrivită pentru un eveniment de genul acesta„, a adăugat Catinca Roman.

 

Mă bucur foarte tare să port în această seară, creaţia Pas du Tout, doar suntem la prezentarea Pas du tout„, a declarat Andreea Raicu.

O ţinută strălucitoare care a atras privirile tuturor a avut Alina Eremia, fosta componentă a trupei Lala Band.

E o ţinută black and white care nu se demodeaza niciodată, chic, elegantă, este ceea ce mi-aş fi dorit să port în seara asta„, a spus Alina Eremia.

Pe scenă au predominat combinaţiile de nuanţe închise – tonuri de gri, negru şi maro.

Citeşte şi Ce prostii au făcut vedetele la „Poftiţi pe la noi”, când nu era nea Mărin în preajmă: Are ţâţa mică FOTO