Cu ce se ocupă acum Ionuț Iftimoaie. S-a retras din ringul de box în 2016

Ionuț Iftimoaie și soția lui, Maria, trăiesc în Bacău, unde în urmă cu trei ani și-au dezvoltat o afacere în domeniul agrementului, în Comănești. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună trei copii.

27 mai 2021, 22:31

Cu ce se ocupă acum Ionuț Iftimoaie. Maria și fostul luptător au trei copii: Nicholas Ionuţ are 13 ani, Nicole are 12 ani, iar mezina familiei este Ioana și are 6 ani. Cei doi trăiesc în Bacău, unde în urmă cu trei ani și-au dezvoltat o afacere în domeniul agrementului, în Comănești.

Cu ce se ocupă acum Ionuț Iftimoaie

„Este un proiect făcut de primărie, pe fonduri europene, și este foarte mare. Ionuț fiind cetățean de onoare al comunei Comănești, județul Bacău, i-au dat complexului numele lui. Proiectul este de anul trecut. Aici se fac multe evenimente sportive, culturale, iar vara localnicii vin la piscină”, a declarat Maria Iftimoaie pentru Click!.

„Popeye” şi-a umflat mușchii cu ulei de motor, iar acum a realizat greșeala. Ce s-a întâmplat cu luptătorul de 24 de ani VIDEO

Maria Iftimoaie, 31 de ani, a cochetat în tinerețe cu moda. Iată că nici acum nu a lăsat-o deoparte, ci a transformat-o în afacere, astfel că soția lui Ionuţ Iftimoaie are un atelier de croitorie în care se realizează rochii superbe pentru orice fel de eveniment.

Ionuț Iftimoaie, 42 de ani, este un fost luptător român. Numele său de ring este Ivan Drago. A fost primul roman care a castigat un turneu K1 organizat in Europa (2001). A participat în cadrul mai multor gale Local Kombat / SuperKombat și a învins nume precum Josip Bodrozic, Freddy Kemayo, Sergei Gur, Stephane Revellion, Ivica Perkovic și a remizat cu Alexander Ustinov.