Cu ce se ocupă acum Octavia Geamănu, de când nu mai apare la tv. „Este viața care mi se potrivește ca o mănușă”

Octavia Geamănu a acordat recent un interviu în care a vorbit despre relația ei cu Marian Ionescu, cum e viața de mamă, dar și în ce fel se implică în activitatea trupei Direcția 5.

01 apr. 2024, 09:18
Cu ce se ocupă acum Octavia Geamănu, de când nu mai apare la tv. „Este viața care mi se potrivește ca o mănușă”

Octavia Geamănu (41 de ani) și Marian Ionescu (61 de ani) sunt căsătoriți de nouă ani, însă relația lor e de și mai mult timp. Fosta prezentatoare tv și liderul formației Direcția 5 au împreună și un băiat, pe Andrei, căruia îi acordă tot timpul pe care îl au.

Octavia Geamănu a dezvăluit că soțul ei și muzica pe care o face au inspirat-o și pe ea să scrie versuri. Fosta prezentatoare a scris versuri pentru cel mai nou album Direcția 5.

Citește și Elena Merişoreanu, premoniţii terifiante. Cum a scăpat-o un vis să cadă cu avionul în mlaştina cu crocodili. Fiica sa primea deja condoleanţe!

Octavia Geamănu, de la prezentatoare tv, la textieră

„M-a fascinat demmo-ul până când, la un moment dat, parcă auzeam versurile pe care le-am scris. Cu mari emoții din partea mea. Speram să le placă versurile și așteptam cu sufletul la gură reacții din studio în momentul în care au primit varianta mea. Marian e foarte atent în ceea ce privește muzica lui și nu lasă nimic la întâmplare. Nu pot decât să mă bucur că acum piesa “Cum de tu nu vezi” poate fi ascultată de toți cei care iubesc muzica lor”, a spus ea pentru Unica.

Întrebată ce a inspirat-o să scrie acele versuri, Octavia a explicat că „este o situație de viață pe care o trăim cei mai mulți dintre noi la un moment dat. Inițial am avut alte versuri care-mi sunau bine, dar a rămas această variantă. M-a fascinat demmo-ul acestui cântec, l-am ascultat zile întregi pe repeat în mașină până când la un moment dat parcă auzeam versurile pe care le-am scris”.

Fosta prezentatoare tv a vorbit și despre ce înseamnă relația cu un artist. „Artist… Și ce mai artist! Colosal! Este viața în doi care mi se potrivește ca o mănușă. Foarte aproape de ceea ce visam când eram adolescentă. Într-un final suntem doi oameni care ne bucurăm de relația asta, de dragostea pe care o trăim, de timpul ce ne-a fost dat împreună. Suntem recunoscători pentru că Dumnezeu a avut acest plan cu noi”, a adăugat ea.

Și fiul celor doi îi calcă pe urme tatălui. Andrei a cântat recent la Sala Palatului, la pian, piesa „O fată ca ea”.

„Indiferent de concertul la care am fost, fie el și al unui artist din afară, realizez că în 90 % din situații tot în backstage am stat. M-am obișnuit așa. Totuși de-acum chiar că mi-e cam greu să fac asta, să stau în public, pentru că Andrei vrea să stea doar pe scenă, ba chiar mare parte din concert pe un scaun lângă Marian. La concertul recent de la Sala Palatului chiar a cântat puțin la pian la piesa “O fată ca ea”. Probabil voi sta în primele rânduri peste 5,6 ani când Andrei va cânta cu tatăl lui”.

Citește și Andreea Marin, despre despărţirea de Ştefan Bănică: „Divorţul nu este nici o dramă, un divorţ poate fi chiar un pas firesc în evoluţia unui cuplu”