Cu ce se ocupă acum Tudorel Popa, „omul-bormașină” de la Românii au talent

Cu ce se ocupă acum Tudorel Popa, „omul-bormașină” de la Românii au talent. Tânărul a devenit cunoscut în urmă cu nouă ani, la show-ul de la Pro TV. Concurentul a impresionat juriul, dar și publicul cu un talentul său uimitor de a imita diverse persoane, dar și obiecte. 

19 ian. 2022, 08:21
Cu ce se ocupă acum Tudorel Popa, „omul-bormașină” de la Românii au talent

Cu ce se ocupă acum Tudorel Popa. În ciuda faptului că a crescut pe stradă și în orfelinat, Tudorel a găsit puterea ca, la rândul lui, să-i ajute pe copiii orfani sau pe bătrânii neajutorați.

Citeşte şi: Tudorel Popa, „omul bormaşină”, a fost prădat de hoţi

Cu ce se ocupă acum Tudorel Popa

Pentru că bărbatul este din Tulcea, în această vară s-a ocupat de organizarea excursiilor și plimbărilor în Delta Dunării. Mulți dintre cei care îl cunosc spun că Tudorel este un om extrem de bun, care mereu tinde să-i ajute pe alții.

Oamenii care îl întâlnesc întâmplător pe Tudorel, îl roagă să imite pe cineva, iar filmulețele ajung imediat virale pe rețelele sociale.

Anul trecut, „omul bormașină” și-a transformat garsoniera din Tulcea într-u studio de înregistrare cu ajutorul lui Cătălin Măruță, iar acum, în plină pandemie de coronavirus, simpaticul personaj face tot ce poate pentru a-i distra pe oameni și pentru a-i determina să rămână în case, pentru siguranța lor și a celor dragi, informează libertatea.ro.

Radio Tudorel se numește show-ul și încerc să-l țin seară de seară, până la orele 22.00, când începe ora de odihnă, pentru cei care mai muncesc în Tulcea. Vorbesc cu oricine e decent în exprimare, dau dedicații și încerc să fac oamenii să râdă, cel mai important lucru” a spus Tudorel Popa, pentru sursa citată.


loading...
Partenerii noștri