Cu ce se ocupă copiii milionarilor din România. Imagini ULUITOARE cu aroganţele acestora VIDEO

Copiii milionarilor din România trăiesc pe picior mare. Banii fără număr i-a făcut pe unii să sfideze orice regulă a bunului simţ. Sunt însă şi tineri cărora averea nu le-a luat minţile. Dacă Victoraş Micula se şterge cu banii, fetele lui Gigi Becali merg la biserică şi nu pierd nopţile prin cluburi.

26 aug. 2014, 11:03

La 19 ani, Victoraş Micula este unul dintre cei mai excentrici tineri de bani gata şi asta pentru că părinţii îi satisfac toate poftele. Victor şi Ioan Micula, tatăl şi unchiul lui, au o avere estimată la 160 de milioane de euro. Tânărul s-a făcut remarcat după ce a mers la şcoală cu elicopterul, s-a şters cu bani de transpiraţie şi a urcat beat la volan.

După ce în prima sesiune de Bacalaureat a picat examenul, acum, la sesiunea din toamnă, a fost dat afară pentru că a copiat la limba română.

Codin Maticiuc, zis Poponeţ”, este unul dintre vechii mondeni ai Bucureştiului. El îşi înnoieşte parcul de maşini de lux şi iubitele ca pe şosete. Tatăl acestuia, Ion Maticiuc, are o avere estimată la 75 de milioane de euro. Codin nu se uită la bani când vine vorba de shopping. Pentru un singur ceas ar fi cheltuit 150 de mii de euro.

Deşi banii nu sunt o problemă pentru Răducu Mazăre, tatăl său spune că nu este o beizadea. Şi ca să demonstreze că nu este un băiat de bani gata, l-a lăsat să se descurce singurel în Anglia. Deşi facultatea costă 20.000 de lire pe an, Răducu ştie să facă economie şi se deplasează cu mijloacele de transport în comun. În plus, când vine în vacanţă, participă la prezentările de modă organizate de primar, dar a muncit şi la barul pe care îl are mama sa.

Nici fetele lui Gigi Becali nu ies din cuvântul tatălui. Teodora, fata cea mare, a fost recompensată pentru nota mare pe care a luat-o la bacalaureat. A primit în dar o casă şi o maşină de lux. Deşi nu le lipseşte nimic, fetele latifundiarului nu îşi fac de cap nici acum, când tatăl lor este după gratii. Adolescentele nu au fost surprinse niciodată în compania vreunui băiat, mai ales că la acest capitol Gigi Becali este foarte strict.

Alexandra Copos este un alt copil de care tatăl său este mândru. Fiica fostului patron de la Rapid nu a fost niciodată „fata lui tata”, deşi face parte dintr-o familie cu o avere de câteva sute de milioane de euro. Alexandra a absolvit facultatea la Princeton şi este masterandă la Harvard.