Cu ce se ocupă, de fapt, Vali Vijelie, când nu cântă la evenimente! Nici fanii lui nu știu acest detaliu

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, motiv pentru care este cerut la evenimente importante, nunți sau petreceri. Artistul în vârstă de 53 de ani a strâns bani buni în viața lui, dar mulți nu știu că Vali Vijelie are și alte surse de venit. Vezi mai jos toate detaliile!

24 nov. 2023, 19:14
Cu ce se ocupă, de fapt, Vali Vijelie, când nu cântă la evenimente! Nici fanii lui nu știu acest detaliu
Vali Vijelie şi-a luat maşină ca a lui Gigi Becali. Bolidul de lux l-a costat pe manelist un sfert de milion de euro

Toți îl știu pe Vali Vijelie, dar nu oricine știe cu ce se ocupă, de fapt, Vali Vijelie. Manelistul se bucură din plin de roadele muncii sale, mai ales că ani întregi a cântat la mai toate evenimentele din țară.

Citește și Vali Vijelie, gest impresionant pentru Adrian Enache și fratele Andrei, în America. Artiștii au rămas fără cuvinte: „Fiecare are problemele lui și greutățile lui”

Totuși, Vali Vijelie a considerat că talentul muzical nu e suficient pentru a duce o viață de rege, astfel că, a investit milioane de euro în apartamente!

După ce a muncit o viață întreagă să strângă o avere considerabilă, Vijelie a decis să investească milioane de euro în apartamente.

Cu toate acestea, artistul și-a gestionat averea în așa fel încât să ducă un trai fără griji și a investit milioane de euro în imobiliare.

Invitat în emisiunea ”În oglindă”, Vali Vijelie a vorbit despre învățăturile primite de la tatăl pe când era doar un copil.

Tatăl artistului l-a învățat să aibă grijă de banii pe care îi câștigă și de mic i-a implementat ideea de a investi în diverse afaceri.

Imediat după Revoluție, artistul a fost îndemnat de către părintele său să cumpere mai mult e imobile și să le ofere spre închiriere.

„Tata tot timpul mă învăța să am grijă ce fac cu banii mei. Mi-a spus să îmi fac plăcerile, dar să mă pregătesc și pentru viitor. Îmi amintesc că după Revoluție a văzut că era Legea ilicitului și m-am dus și mi-am luat mașină.

El se uita la mine, vedea că eu câștig mulți bani și mi-a spus să pun mâna să fac ce îmi spune el: «La parter cineva vinde o garsonieră, vezi că la etaj cineva vinde». Nu am înțeles atunci de ce mă punea să cumpăr case. Noi aveam un apartament cu trei camere. Am cumpărat și casa și de fiecare dată mă gândesc la ceea ce îmi spunea el atunci”, a spus Vali Vijelie, în emisiunea online ”În oglindă”.

”Nu trebuie să ajungi la mila nimănui!”

Neștiind ce îi rezervă viața, Vali Vijelie a investit bani mulți în imobiliare și nu îi merge rău deloc!

Citește și Soția lui Cocoș de la Călărași, distrusă după ce a aflat că manelistul are un copil cu amanta: „Aveam o familie, mi-am crezut soțul”. Ce relație există între ea și pruncul ilegitim

Chiar dacă la început poate nu a înțeles prea bine mersul lucrurilor, artistul a avut încredere în tatăl lui și roadele muncii au început să se observe.

„Da, îi investesc în imobiliare pentru că el mi-a spus așa: ai grijă că orice cal ajunge gloabă. Dacă nu îți faci să îți vină câțiva lei, o să ajungi să trăiești din amintiri.

Nu trebuie să ajungi la mila nimănui. Poate o să ai putere să cânți, dar nu știi ce îți oferă viața și tu din ceea ce câștigi învață.(…) Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, dar puteam să fiu mai departe”, a declarat artistul.

Cât despre numărul apartamentelor pe care le are, artistul nici nu le mai ține socoteală. Are atât de multe încât în momentul de față își poate permite orice.

„Dumnezeu știe când să ți le dea și atunci când trebuie. Sincer să fiu nu știu, pentru că niciodată nu le număr. Am destule încât să-mi permit la ora actuală tot ce vreau”, a concluzionat manelistul.