Cu ce se ocupă Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Bruneta conduce un bolid de 100.000 de euro

Cu ce ocupă Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Odată cu despărțirea de comediant, bruneta a luat o pauză de la social media și se pare că și de la muncă. Însă, vedeta nu o duce rău deloc, având în vedere că deține și conduce un bolid de 100.000 de euro.

01 sept. 2023, 09:26
Cu ce se ocupă Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Bruneta conduce un bolid de 100.000 de euro

Cu ce ocupă Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Spre deosebire de atunci când era căsătorită cu juratul de la iUmor, bruneta nu mai conduce o mașină de 20.000 de euro, ci un bolid de lux, care costă nu mai puțin de 100.000 de euro.

Citește și: Primele imagini cu fosta soție a lui Cătălin Bordea. După 3 luni în care a fost dispărută, Livia a avut o apariție de zile mari. Lux și opulență după divorț

Cu ce ocupă Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea

Livia, care a în trecut a lucrat ca stewardesă pentru o companie străină, fapt ce i-a permis să locuiască mult timp în Dubai, și-a găsit încă dinainte să semneze actele de divorț un job care pare să-i aducă mulți bani în cont.

Mai exact, s-a angajat ca și PR pentru Spike, Andia și mulți alți artiști cunoscuți de la noi din țară. De menționat este că înainte, ea se ocupa și de clubul de comedie la care Cătălin Bordea este acționar, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Primele imagini cu fosta soție a lui Cătălin Bordea. După 3 luni în care a fost dispărută, Livia a avut o apariție de zile mari. Lux și opulență după divorț

Cei doi și-au spus adio după nouă ani de mariaj, iar motivul despărțirii nu s-a aflat până la acest moment. Cert este că bărbatul nu i-a fost infidel fostei sale partenere de viață, potrivit declarațiilor sale.

Comediantul a transmis un mesaj tranșant pe Internet după ce o prietenă i-a spus, dezamăgită, că iubitul o înșală, dar nu poate face nimic în privința asta pentru că „toți bărbații sunt la fel”. Câștigătorul America Express a răbufnit când a auzit una ca asta și mărturisit că mai sunt și bărbați care își respectă partenerele.

M-am întâlnit cu o prietenă care s-a despărțit recent de iubitul ei cu care era de câţiva ani. El o înșela de ceva timp și a aflat de curând asta. I-am spus că îmi pare rău și mi-a răspuns: „Aşa sunt bărbaţii’. Nu, așa sunt unii bărbaţi.

Pe lângă fackerii adolescentini mai sunt şi bărbaţi care se respectă, care știu ce înseamnă autocontrolul şi care au o disciplină. Bărbaţi care înțeleg că în timp ce înșală nu fac doar s*x, ci își bagă p**’ în ani de relație. Îi cunosc.

Îi am pe lângă mine. Eu îi numesc oameni normali. Prefer să cred că un bărbat ar trebui să protejeze, să iubească și nu să și-o bage în tot ce mişcă ca și cum și-a găsit p*****l la gunoi”, a scris comediantul pe Instagram.