Cu ce se ocupă Răzvan Spiridon, fost prezentator TV, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Din ce face bani alături de soția lui, Andreea Liptak

Răzvan Spiridon a devenit cunoscut pe vremea când prezenta știrile sportive la ProTV. După ce a renunțat la media, a dat lovitura în afaceri, alături de soția lui.

10 mart. 2024, 10:03

În 2012, după ce au renunțat la televiziune, Răzvan Spiridon și Andreea Liptak au început o afacere cu cosmetice, de tip piramidal. Acum, cei doi sunt milionari în euro, potrivit știrilor apărute în presă. Cei doi dețin o afacere care face parte dintr-un lanț multinațional.

Aceștia sunt specializați în comercializarea de cosmetice și sumplimente nutritive. Chiar dacă a fost un domeniu complet nou pentru ei, se pare că determinarea și ambiția i-au ajutat să devină din ce în ce mai buni.

Citește și: Cine e Andreea Liptak, fosta știristă de la Pro TV care și-a dat demisia din televiziune și a dat lovitura în afaceri. A devenit milionară în euro

„Provin dintr-o familie simplă: tata – ospătar încă de pe vremea lui Ceaușescu, mama a fost muncitoare în trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad. Azi, la 40 de ani, sunt fără bunici și fără mamă. Am terminat o facultate și apoi încă una, pentru că am fost învățată că dacă ai carte, ai parte. 

Eram studentă la Științe Economice și m-am angajat la ProRO TV Arad în urmă cu 20 de ani, că să îmi câștig existența. Nu am moștenit nimic, că nu am avut ce, doar bunul simț. 6 luni am muncit în PRO TV fără un ban, pentru că pe vremea aceea, mai întâi demonstrai, apoi ți se dădea o șansă”, a postat Andreea Liptak pe rețelele sociale, la un moment dat.

„Am muncit 12 ore pe zi toată viața, mi-am cumpărat împreună cu Răzvan o mașină și un apartament cu 3 camere, cu credite în franci elvețieni. Știți povestea, cred! Banca ne-a acordat un credit cu o rată de 65% din salariul nostru pe 30 de ani și apoi s-a scumpit francul de 3 ori și jumătate. Faceți calculul! A fost banca de vină?”, spunea Andreea.

„Dați-mi voie să vă spun că nu m-a obligat să îmi fac credit. Cu atâtea griji în jurul nostru, mama mea a intrat într-o depresie de care nu s-a mai vindecat niciodată. Mama mea a murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună”, explica soția lui Răzvan Spiridon.

Citește și: Andreea Liptak a devenit milionară în euro. Ce face la 10 ani după ce a plecat de la Pro TV

„Cu un copil de un an și unul de 4 ani acasă, ne-am mai luat joburi în plus, am deschis o mică afacere, ca să ne putem susține. Ne-am lăsat recrutați într-o afacere de network-marketing, mulți-level, ca să putem supraviețui rămânând etici – un model de business de care au fugit toți corporatistii din jurul nostru, pentru că le-a fost teamă că li se degradează imaginea și își pierd statutul (închipuit!). Mie nu mi-a fost rușine să vând produse bune și nu îmi este nici acum.

Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Mă uităm în ochii fetelor mele (dacă nu dormeau când ajungeam acasă epuizată) și știam că într-o zi o să avem ceea ce merităm. Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia! Mă interesează să muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputație” a scris Andreea Liptak, pe Facebook.