Cu ce se ocupă soția lui Vladimir Drăghia. Alice le-a dat replica internauților care o critică că nu are „un job normal”: „Muncesc fără oprire”

Soția lui Vladimir Drăghia, Alice, le-a răspuns internauților care o critică pentru că nu are "un job normal".

25 mai 2021, 21:41
Cu ce se ocupă soția lui Vladimir Drăghia. Alice le-a dat replica internauților care o critică că nu are „un job normal”: „Muncesc fără oprire”

Soția lui Vladimir Drăghia, Alice, le-a răspuns internauților care o critică pentru că nu are „un job normal”. Alice Cavaleru este o persoană destul de prezență în mediul online, ea împărtășind cu fanii o mulțime de experiențe din viața de familie.

Alice Cavaleru are aproape 30 de ani, e absolventă de design vestimentar și e deținătoarea unui magazin de haine pentru copii, PiuaPiua.

De câțiva ani, Alice Drăghia trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Vladimir Drăghia, alături de care o are o superba Alaia Zora. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul românesc.

„Am primit a doua bulină pe luna acesta și gata, am liber la vacanțe. 💉 Azi, am făcut rapelul și, deja, visez la Grecia sau Italia. Chiar mă gândeam că nu am fost până acum cu Vladimir la Roma.🍝 Ultima dată când am vorbit de vacanțe pe aici, am primit comentarii răutăcioase despre câte vacanțe trebuie să am pe an că să se simtă X sau Y ok cu asta. Din păcate, nu e foarte clar cât de multă muncă se află în spatele conținutului din SM. Chiar e multă muncă și mi se pare ridicol că unii oameni aruncă așa ușor cu «Faci poze toată ziua, ești într-o vacanță mereu»/«Nu faci nimic. Ia-ți un job și apoi vacanță»”, a transmis Alice Cavaleru pe contul ei de Instagram.

„De fapt, muncesc fără oprire și nu e chiar ușor. Fac muncă de birou + creație + producție + fac pe modelul + muuuultă organizare + muuulte ore petrecute cu telefonul în mână postând și răspunzând la comentarii și mesaje. Iar toate aceste lucruri le fac în timp ce sunt mamă, soție, femeie. Familia mea este cea mai importantă pentru mine și îmi doresc să îmi petrec cât mai mult timp cu ea, așa că jonglez cu toate cele enumerate non-stop. Îmi place mult ce fac și cred că mi se potrivește”, a scris soția lui Vladimir Drăghia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Alice Cavaleru a mărturisit că se simte destul de tristă pe motiv că nu a avut suficient timp pentru ea în ultimele săptămâni.

„Știu că sunt norocoasă că pot să fac această activitate, dar asta nu înseamnă că nu muncesc. Toate persoanele care fac conținut în online muncesc foarte mult. De fapt, în ultimul timp, am fost atât de prinsă, că nu am mai avut timp să fac ceva creativ care să-mi bucure sufletul. 💔 Am ajuns să vorbesc despre asta pentru că am senzația că unele persoane nici nu își pot imagina ce presupune această muncă și cred că e bine să mai povestim noi că să nu mai circule tot felul idei preconcepute.

Așadar, nu mă simt vinovată când visez la vacanțe. Și btw, în vacanțe tot sunt mai mereu pusă pe făcut conținut pentru că pot oferi imagini inspiraționale pe care acasă nu le pot face. Îmi rup din timpul liber (când Vladimir se joacă cu Zora) ca să fac fotografii. Îmi place să țin acest jurnal vizual unde împărtășesc experiențele de care am parte, pentru că îmi place să fiu constant conectată cu voi și sper să vă placă ce vedeți. Concluzie: m-am vaccinat și îmi place să călătoresc. Dacă lucrurile acestea nu sunt pe placul tău (sau altele), am putea să nu ne intersectăm vreodată în online. ❤️✌️”, a mai spus ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)