Cu ce-ţi poţi surprinde iubita de Ziua Îndrăgostiţilor. Vezi ce târguri au loc în Capitală

Cei care vor să fie tradiţionalişti şi nu vor să renunţe la veşnica inimioară de pluş sau la brizbrizurile romantice, pot să dea o tură pe la târgurile de Valentine's Day organizate în Capitală sau îşi pot duce iubita la un concert.

13 feb. 2012, 15:02
Cu ce-ţi poţi surprinde iubita de Ziua Îndrăgostiţilor. Vezi ce târguri au loc în Capitală

Cuplurile pot vizita târgurile hand-made ce sunt dedicate zilei iubirii. Din astfel de locuri ei pot achiziţiona cadouri inedite pentru persoana iubită.

1. Târg hand-made de Valentine’s Day şi Dragobete. Târgul va fi deschis în perioada 12-19 februarie, pe strada Liveni, numărul 4 (zona rond Coşbuc).

2. Târg de Valentine’s Day la Galeria Dalles deschis până pe 14 februarie, pe B-dul Nicolae Bălcescu. În luna iubirii bijuteriile din argint, pietrele semipreţioase din Thailanda, India, Peru sau Maroc, creaţiile hand-made, măştile veneţiene, parfumurile sau cosmeticele reprezintă cadoul ideal pentru doamne şi domnişoare.

3. Grădina cu Artişti la Bucureşti Mall are porţile larg deschise de Ziua Îndrăgostiţilor. Târgul se va desfăşura între orele 10.00 – 22.00, pe Calea Vitan, nr. 55-59. Îndrăgostiţii pot vizita atelierele de creaţie artistică, dar pot achiziţiona şi bijuterii, haine sau accesorii hand-made.
Intrarea este liberă.

4. Love Expo deschis la Sun Plaza Shopping Center, Calea Văcăreşti, nr. 391.
Cadourile inedite îşi fac loc şi în Sun Plaza. Bijuteriile vintage şi cele hand-made, tricourile pictate manual, butonii eleganţi, săpunurile bio, dar şi miile de diverse obiecte decorative în formă de inimioare, presărate cu mesaje de amor vor fi expuse zilnic între orele 10.00 şi 22.00.

5. Bazarul de Dragobete la Ceainăria Serendipity invită toţi îndrăgostiţii duminică pe 19 februarie de la ora 10.00 la târgul de cadouri. Intrarea este 5 lei şi include o cană de ceai aromat Crazy Love din fructe exotice şi posibilitatea de a câştiga premii tentante la tombolă.

6. Amore, Love, Iubire… Târg de cadouri cu dragoste de Valentine’s Day este deschis în Pasajul Intercontinental de la Universitate. Cadourile preferate se pot găsi şi aici: ciocolată, pernuţe în formă de inimioară, săpunuri parfumate cu arome de trandafiri, uleiuri de masaj, lumânări şi pietre sempreţioase.  Târgul este deschis între orele 10.00 – 20.00.

Îndrăgostiţii îşi pot declara iubirea şi la concertele ce vor fi susţinute de artişti în vogă.

1. Valentine’s Day cu Direcţia 5 la Sala Palatului, marţi 14 februarie 2012, ora 19.30. Pe aceeaşi scenă vor mai urca şi artişti precum Monica Anghel, Paula Seling, Giulia, Anda Adam, dar şi renumitul acordionist Marian Mexicanul.
Bilete disponibile mai sunt doar la Categoria II la preţul de 100 de lei şi la Categoria III la preţul de 70 de lei.

2. Love Songs la Kafeterya Cafe de pe B-dul Regina Elisabeta, nr. 63. Aici puteţi petrece o seară romantică cu melodii de dragoste împreună cu Vogue Quartet şi Marius Bălan începând cu ora 20:00.
Preţul unui bilet este de 15 RON/persoană.

3. When violin meets guitar – Valentine’s Day Edition, în Club Fire, între orele 21.00-23.00.
Cei care poartă numele de Valentin sau Valentina vor primi un Long Drink din partea casei.

4.
Folk Night – Între dragoste şi sex cu Ovidiu Mihăilescu, Dan Caramihai, Adrian Fetecău va avea loc la Mojo, între orele 20.30-23.30.
O seară inedită cu folk, romantism, umor, poezie recitată de Adrian Fetecău şi lansare de carte asigurată de Catia Maxim şi Clara Mărgineanu.

5. Valentine’s Day în Hard Rock Cafe. Ziua Îndrăgostiţilor va fi sărbătorită cu un concert al trupei Marfar, între orele 21.00-00.00. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

6. Valentine’s Day sărbătorit cu un concert al lui Pepe în Bamboo. Intrarea este liberă iar petrecerea va începe de la ora 22.00.

7. M’ssing around on Valentine’s Day, în Fat Cat Club & Bar. Un party despre iubire cu Dr.Gonzo (Sun&Moon RO) Planul (Groove On). Este permis accesul cu animale, cutii, dulciuri, tricouri de vară, confetti, arome, energii, spirite, planuri, zambete. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Iubitorii de fotografie pot vizita în perioada 12 februarie – 03 martie expoziţia „Dragobetele sărută fetele” ce se va desfăşura la Muzeul Satului. Vernisajul urmăreşte să adune îndrăgostiţii într-un ambient romantic unde să-şi poată dărui un zâmbet cu multă bucurie în suflet.

Unde îţi poţi duce iubita la o cină romantică în Capitală