Cu cine se iubeşte Gianina din Las Fierbinţi. Primele imagini cu actriţa Anca Dumitra şi iubitul misterios FOTO

Anca Dumitra, actriţa care dă viață unuia dintre cele mai iubite persoanaje din serialul "Las Fierbinți", Geanina, este diferită în viaţa reală. La 32 de ani, vedeta are o relație serioasă, despre care nu a vorbit niciodată.

22 sept. 2019, 13:17

Anca Dumitra este extrem de discretă. Astfel, deocamdată nu se știe numele iubitului său, însă, cei doi au fost surprinși împreună și par să aibă o relație destul de solidă.

De altfel, acesta este unul dintre motivele pentru care vedeta vorbește doar despre ea și proiectele sale. Un lucru este însă sigur: atunci când Anca Dumitra iubește, ea se răsfață foarte mult și nu are ochi pentru altcineva.

Cum arată Dalida din „Las Fierbinţi” în viaţa reală. Are 34 de ani şi este căsătorită cu un afacerist din Moldova

Anca Dumitra s-a mutat de la Craiova în București ca să își îndeplinească visul de a deveni actriță. Ea a mers la castingul pentru un rol în cel mai iubit serial de comedie: „Las Fierbinți”.

VESTE TERIBILĂ despre celebrul Giani din LAS FIERBINŢI. Medicii au făcut ANUNŢUL DUREROS

„Mă surprind copiindu-i gesturile, o privire, o ocheadă caracteristică ei. Ai mei se amuză copios. Oricum, în familie, sunt luată des peste picior din pricina pățaniilor prin care trece Gianina”, a mărturisit Anca Dumitra.