Cu cine se iubeşte Jamie Dornan, actorul din Fifty Shades of Grey. Uite cum arată soţia lui FOTO

Jamie Dornan a cucerit milioane de femei datorită rolului său din controversatul film „Fifty Shades of Grey”. Actorul se iubeşte în viaţa de zi cu zi cu Amelia Warner, de profesie actriţă şi compozitor, cu care are o fetiţă de un an şi jumătate.

15 feb. 2015, 11:51

Jamie Dornan a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume de catre revista britanica Glamour si a cucerit, in ultimele luni, milioane de femei din intreaga lume gratie rolului principal din ecranizarea cartii „Fifty Shades of Grey”.

Jamie Dornan s-a casatorit in urma cu doi ani cu Amelia Warner.

Amelia a avut, pe cand avea 20 de ani, o relatie cu Colin Farrell, cu care s-a logodit in cadrul unei ceremonii organizata in Tahiti. Relatia lor nu a durat insa prea mult, amandoi sustinand ca erau prea tineri in acel moment pentru a face un pas atat de important, scrie adpm.ro.

Cei doi au împreună o fetita. Dulcie a venit pe lume in luna noiembrie a anului 2013, la sapte luni distanta de momentul in care parintii ei s-au casatorit.

Amelia si-a exprimat dorinta de a nu viziona filmul „Fifty Shades of Grey” in care sotul sau apare in multe scene de sex.