Cu cine sunt cele mai multe şanse să te căsătoreşti în funcţie de job-ul pe care îl ai

De câte ori nu ai citit despre viaţă ta de cuplu că are un grad mai mic sau mai mare de compatiblitate, în funcţie de diverşi factori? Zodie, hobby-uri, pasiuni, toate poate determina trăsăturile celui alături de care alegi să îţi trăieşti viaţă. Cei de la Bloomberg Business au făcut un studiu care îţi foarte clar cu cine sunt cele mai multe şanse să te căsătoreşti, în funcţie de …job.

19 mart. 2017, 11:26
Cu cine sunt cele mai multe şanse să te căsătoreşti în funcţie de job-ul pe care îl ai

1. Profesorii/profesoarele de gimnaziu şi liceu au cele mai mari şanse să se căsătorească…între ei.

2. Analiştii financiari bărbaţi au cele mai mari şanse să se însoare cu persoane aflate în poziţii de management sau vânzări, în timp ce femeile cu un astfel de job au şanse mari să se mărite cu profesori sau analişti de cercetare.

3. Însoţitorii de zbor de sex masculin sunt sortiţi fie colegelor de job, fie profesoarelor de liceu, în timp ce femeile cu acest job se vor simţi atrase bărbaţi manageri.

4. Chefii de sex masculin se căsătoresc adesea cu chelneriţe, iar chefii de sex feminin se căsătoresc adesea cu alţi chefi.

5. Femeile care lucrează în vânzări îşi aleg parteneri din acelaşi domeniu, în timp ce bărbaţii au partenere şi din domeniul celor care lucrează în suport tehnic.

6. Doctorii se căsătoresc fie cu doctoriţe, fie cu asistente, în timp ce doctoritele îşi aleg fie doctori din aceeaşi arie de expertiză, fie chirurgi.

7. Secretarele şi asistentele administrative îşi aleg parteneri din rândul managerilor şi al însoţitorilor de zbor, iar bărbaţii cu acelaşi job se căsătoresc cu cei ce sunt controlori.

8. Chelneriţele se căsătoresc fie cu bucătari sau casieri, în timp ce chelnerii se căsătoresc fie cu menajere sau chelneriţe.

9. Actorii se căsătoresc fie cu vedete de televiziune, operatori sau editori, în timp ce actriţele să căsătoresc cu actori sau designeri.

10. Avocaţii şi judecătorii se căsătoresc între ei.

Citește și:   Ce tare! Uite cum poti sa mananci ciocolata fara sa te ingrasi!

11. Poliţiştii se căsătoresc cu profesoare, iar poliţistele se căsătoresc cu…poliţişti sau controlori.

12. Cei care lucrează în domeniul artelor sunt atraşi de persoane din acelaşi domeniu, bărbaţii fiind atraşi şi de profesoare sau consilieri.

13. Psihologii îşi aleg perechea fie din rându psihologilor, fie din rândul profesorilor.

14. Dansatorii se căsătoresc cel mai des cu dansatoare sau coregrafe, în timp ce dansatoarele se căsătoresc fie cu avocaţi, judecători, fie cu bărbaţii care lucrează în domeniu precum construcţiile.

15. Constructorii se căsătoresc cu femei din acelaşi domeniu, dar şi din rândul menajerelor, în timp ce ele îşi aleg parteneri doar din domeniul construcţiilor.

16. Casieriţele se căsătoresc cel mai des cu şoferii de tir sau oameni care se ocupă de curăţenie, în timp ce casierii şi aleg perechea din acelaşi domeniu.

17. Cei care lucrează în IT îşi aleg soţii din rândul profesoarelor sau al producătorilor, în timpce femeile din domeniu îşi aleg parteneri care lucrează în acelaşi domeniu.