Cu rugăciunea aceasta scapi de farmece. Ce trebuie să faci

Pentru a izbavi de vraji, farmece si deochi, crestinii trebuie să rostească o rugăciune.

16 dec. 2015, 07:43
Cu rugăciunea aceasta scapi de farmece. Ce trebuie să faci

Creştinii trebuie să facă următoarele lucruri pentru a scăpa de farmece:

Sa cheme preotul acasa ca sa sfinteasca locuinta si sa citeasca rugaciuni pentru dezlegarea de vraji, farmece si deochi.

Sa participe la Hramurile si la Praznicele Imparatesti la sintele manastiri si Catedrale unde se citesc de catre arhiereu rugaciuni de dezlegare.

Sa paleteasca pomelnice la Sfintele Manastiri si Biserici unde sunt pomeniti de cate ori se savarseste sfanta Liturghie si celelalte slujbe. Pentru deochi crestinii trebuie sa ceara preotilor sa li se citeasca din Molitfelnic rugaciunea pentru izbavirea de aceasta suferinta iar, de nu este posibila aceasta, atunci sa se rosteasca de mai multe ori rugaciunea Tatal nostru, pana inceteaza suferinta, fara a tine seama de numarul de rostiri ale acestei rugaciuni.

Este gresit si deci pacat sa se apeleze la descantatori pentru izbavirea de a deochi, ori crestinul sa rosteasca descantece sau sa stinga carbuni in apa si apoi sa bea aceasta apa ori sa se rosteasca rugaciunea Tatal nostru de un numar de ori fixat.
Daca crestinul cuprins de suferinta deochiului nu stie sau nu poate rosti rugaciunea Tatal nostru, aceasta rugaciune poate fi rostita de un alt crestin pana inceteaza suferinta nefacand nici un alt fel de gest sau randuiala.

Continuarea pe Lyla.ro