Culisele de la Casa Albă: Ivanka o enervează pe Melania, iar Prima Doamnă preferă să doarmă separat de soţul ei

Chiar dacă Melania Trump a devenit o sursă de inspiraţie pentru diferite speculaţii, glume şi comentarii mai mult sau mai puţin agreabile puse pe seama ei, actuala Primă Doamnă a SUA este una dintre cele mai prudente soţii de preşedinţi.  

09 ian. 2020, 13:02
Culisele de la Casa Albă: Ivanka o enervează pe Melania, iar Prima Doamnă preferă să doarmă separat de soţul ei

O nouă carte vine cu dezvăluiri despre culisele vieţii de la Casa Albă, oferind o altă lumină asupra relaţiilor din instituţia prezidenţială, îndatoririle de Primă Doamnă a SUA, dar şi de relaţiile din acestă vastă familie. 

Intervenţiile Ivankăi Trump, fiica cea mare a preşedintelui Donald Trump, în treburile Primei Doamne a Americii, Melania Trump, au provocat o adevărată dramă la Casa Albă, în familia prezidenţială, potrivit unei noi cărţi despre actualul şef al Casei Albe şi a familiei lui. 

Cartea este intitulată „Free Melania: O Biografie neautorizată”, scrisă Kate Bennett, o carte care promite detalii despre viaţa Primei Doamne a SUA, care a fost etichetată ca fiind „o enigmă”, datorită discretelor sale apariţii în public, dar şi despre imaginea şi rolul ei la Casa Albă. 

Biografia care va intra în librării descrie viaţa ei într-o instituţie prezidenţială ce pare a fi mai degrabă „neîncăpătoare” pentru aspiraţiile de libertate ale Primei Doamne a SUA.

Cu toate acestea, Melania Trump se conformează regulilor de la Casa Albă, dar insistă să i se ofere „doza” ei de independenţă.

Cartea abordează deopotrivă relaţiile Melaniei cu Ivanka Trump, cu care împarte lumina proiectoarelor.