Culiță Sterp, dezvăluiri terifiante despre accidentul care l-ar fi putut ucide „Am adormit la volan, am ajuns toți la spital” VIDEO

Culiță Sterp a făcut dezvăluiri terifiante despre accidentul rutier în care și-ar fi putut pierde viața, alături de frații săi.

17 iun. 2021, 09:49
Culiță Sterp, dezvăluiri terifiante despre accidentul care l-ar fi putut ucide  „Am adormit la volan, am ajuns toți la spital” VIDEO

Culiță Sterp a făcut mărturisiri cutremurătoare despre un accident de mașină în care a fost implicat alături de frații săi și care ar fi putut avea  consecințe tragice. Fostul concurent de la Survivor România a vorbit în cadrul unui vlog despre un accident din 2012, când a adormit la volanul mașinii pe care o conducea, în timp ce se întorcea de la mare cu frații săi.

Artistul a făcut câteva dezvăluiri despre această experiență dificilă din viața lui, în cadrul unei emisiuni TV.

„ Am avut un accident toţi patru, acum cinci ani. Veneam de la mare cu microbuzul nostru…Eu conduceam, pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul…s-a întâmplat, am dus maşina în cap acolo într-un şant, dar am avut noroc mare. Un băiat şi-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap, dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot. Mama era distrusă, era singură acasă…a anunţat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viaţă, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav…”.

Culiță Sterp: „Mama s-a speriat de moarte săraca”

Culiță Sterp a mai povestit că acele momente au fost extrem de dificile pentru el și familia lui, iar Daniela a fost cea care i-a stat alături.

„Am avut un accident, nu multă lume știe, un accident foarte grav, în 2012. Eu și toti frații mei, veneam cu mașina de la mare și am adormit la volan aproape de casă și am făcut mașina praf și noi am ajuns toți la spital, picioare rupte, mâini rupte, bazinul fisurat. Vreau să spun că ea (Daniela) a fost printre singurii oameni care au venit la noi la spital.  A fost urât atunci, mama s-a speriat de moarte săraca.” a mai afirmat artistul, conform wowbiz.