Culiță Sterp și Daniela, imagine de la Starea Civilă. Anunțul a fost făcut chiar de artist: „Casă de piatră!”

Culiță Sterp și Daniela, imagine de la Starea Civilă. Ziua de miercuri a fost foarte importantă pentru cei doi, pentru că au fost martorii unui cuplu pe care vor să îl cunune. Sunt foarte entuziasmați și asta datorită faptului că vor fi pentru prima dată nași și au mari emoții.

21 feb. 2024, 19:29
Culiță Sterp și Daniela, imagine de la Starea Civilă. Anunțul a fost făcut chiar de artist: „Casă de piatră!”
Culiță Sterp și Daniela, imagine de la Starea Civilă

Culiță Sterp și Daniela, imagine de la Starea Civilă. Cei doi s-au fotografiat cu zâmbetul până la urechi și au vorbit despre evenimentul important care a avut loc în urmă cu câteva ore. Internauții s-au bucurat extrem de mult să îi vadă în această ipostază.

Citește și: Iancu și Culiță Sterp, despre perioada când erau săraci: „Așteptam să vină mama de la piață. Așa ne-a crescut, vindea brânză și lapte”

Culiță Sterp și Daniela, imagine de la Starea Civilă

Culiță Sterp și Daniela sunt foarte activi pe rețelele sociale și împărtășesc de fiecare dată cu fanii evenimentele importante din viața lor. Așa s-a întâmplat și acum, când s-au fotografiat alături de prima lor pereche de fini.

Casă de piatră finii noștri dragi! Sorin și Ioana, familia Ficuț! Prima noastră pereche de fini! Vă iubim! Sorin e prietenul meu cel mai bun de cel puțin șapte ani!”, a fost mesajul lui Culiță Sterp, pe care l-a postat pe pagina lui de Instagram.

Din ce face bani logodnica lui Culiță Sterp

Nu doar Culiță Sterp aduce venituri în gospodărie, ci și Daniela Iliescu, care gestionează mai multe afaceri și obține venituri semnificative din acestea. Ea a dezvăluit în interviu cum se descurcă cu aceste afaceri.

Am lansat un trend de haine pentru copii acum un an. Eu sunt foarte entuziasmată de tot ce fac și sinceră să fiu sunt recunoscătoare și fericită pentru rezultatele pe care le am în online. În curând urmează să mai lansez un site, că nu eram suficient de ocupată, ceva doar pentru femei.

M-am gândit că vreau să fie ceva, care să fie oglinda mea. Va fi stilul meu 100%. Brandul nostru de copii vrem să îl transformăm în magazin online, vrem să ajungem la toți copiii, la toți părinții, cumva să le satisfacem toate nevoile.”, a declarat Daniela Iliescu.