Culmea accidentului: Şofer băut, fără permis, care conducea pe contransens o maşină cu numere false

Un grav accident de circulaţie soldat cu patru răniţi şi cu avarierea a două autoturisme a avut loc în localitatea clujeană Agârbiciu.

11 aug. 2014, 11:31
Culmea accidentului: Şofer băut, fără permis, care conducea pe contransens o maşină cu numere false

Evenimentul rutier s-a produs duminică seară pe DJ 103 K, în satul Agârbiciu. Potrivit poliţiştilor clujeni, un şofer de 29 de ani din Căpuşu Mare care conducea pe contrasens a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un clujean de 46 de ani, scrie City News.

În urma impactului, au fost rănite grav două femei în vârstă de 45, respectiv 21 de ani, din Cluj-Napoca, pasagere în autoturismul condus regulamentar, în timp ce cei doi şoferi au suferit răni uşoare.

Imediat după producerea coliziunii, şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti.

Oamenii legii au stabilit că acesta se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, şoferul nu poseda permis de conducere şi conducea un autovehicul neînmatriculat, având aplicate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare.

Valoarea pagubelor materiale produse este de aproximativ 20.000 lei. Bărbatul din Căpuşu Mare este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia „, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.