Culmea drumurilor din România: Sensul giratoriu în care maşinile nu au loc să întoarcă VIDEO

Un sens giratoriu dintr-o comună tulceană dă mari bătăi de cap şoferilor care tranzitează localitatea. Sensul giratoriu a fost atât de prost construit, încât prin el nu pot trece decât biciclete şi cel mult căruţe. Un autocar cu străini a rămas captiv în sens. Şoferul a fost nevoit să încalce legea pentru a trece de intersecţie.

20 aug. 2013, 11:53
Culmea drumurilor din România: Sensul giratoriu în care maşinile nu au loc să întoarcă VIDEO

Şoferii care tranzitează comuna Greci, Tulcea, oricât ar fi de experimentaţi, nu pot trece de intersecţia circulară decât dacă intră pe contrasens, altfel riscând să rămână cu autoturismul blocat, scrie infobraila.ro.

Primarul comunei Greci, Sorin Vals spune că de vină pentru situaţia creată este firma care a construit sensul giratoriu şi că acesta va fi refăcut.

„Sensul giratoriu e făcut, e proiectat de o firmă de proiectare din Bucureşti. Nu e făcut de noi, nu e făcut aşa la nimereală. Vrem să vedem părerea cetăţenilor şi montajul final se face după o perioadă de probă. Trebuie să vedem părerea fiecăruia, chiar dacă proiectantul a dat-o aşa. E normal să vedem şi ce zic oamenii, ce impresie au, unii zic o părere, vecinul are o altă impresie „, a declarat primul om al comunei Greci.