Culmea executării silite. Un mort din judeţul Vrancea trebuie să achite 90.000 de lei din mormânt

Judecătoria Focşani a încuviinţat executarea silită a fostului şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Vrancea Marian Bobocea la două săptămâni de la decesul acestuia ăn urma unui infarct.

27 aug. 2019, 12:07
Culmea executării silite. Un mort din judeţul Vrancea trebuie să achite 90.000 de lei din mormânt

Magistraţii au încuviinţat luni, 26 august, executarea silită a lui Marian Bobocea, dator către un om de afaceri din Focşani cu suma de 90.000 de lei, scrie adevarul.ro. Până aici nimic neobişnuit, numai că Bobocea a murit în urmă cu două săptămâni, din cauza unui infarct şi a problemelor medicale pe care le avea.

Instanţa nu fusese însă înştiinţată despre decesul lui Bobocea, şi nici celelalte părţi implicate în proces. „Aflu de la dumneavoastră că debitorul a murit. Am fi ştiut dacă un membru al familiei ar fi adus tuturor părţilor copii după certificatul de deces, dar poate să o facă şi de acum încolo. Deocamdată, executarea silită va fi întârziată, dar Codul de Procedură Civilă prevede ce se întâmplă mai departe, cu începerea executării contra moştenitorilor”, a declarat Firel Bîrsan, executorul judecătoresc din dosar.