Culmea hoției. A intrat în casa unei femei, s-a așezat la masă și i-a mâncat din oala cu sarmale, apoi l-a luat somnul pe canapea

Un bărbat a fost condamnat la 2 ani și opt luni de închisoare după ce a dat iama în oala cu sarmale în casa unei femei. După ce a fost prins și iertat, hoțul nu s-a liniștit. A dat o altă spargere în casa unei vecine de unde a furat 50 de lei, bani de care și-a cumpărat bere de la magazin.

11 oct. 2023, 09:39
Culmea hoției. A intrat în casa unei femei, s-a așezat la masă și i-a mâncat din oala cu sarmale, apoi l-a luat somnul pe canapea

Un bărbat din Satu Mare a intrat în casa unei femei pentru a fura. Femeia avea pe aragaz o oală cu sarmale, așa că hoțul pofticios s-a servit singur cu o porție de sarmale. Apoi, a luat mai multe pungi cu carne din congelator și le-a pus într-o plasă, cu intenția de a le sustrage. Nu a apucat să fure nimic, pentru că a adormit pe o canapea, potrivit portalsm.ro.

Hoțul a fost găsit de proprietară, o femeie în vârstă de 52 de ani, care a sunat imediat la Poliție. Prejudiciul cauzat a fost calculat la 30 de lei, iar inițial proprietara a cerut tragerea la răspunderea penală a hoțului. Ulterior, femeia s-a răzgândit, dat fiind cuantumul foarte mic al pagubei.

Citește și: Povestea tulburătoare a lui Moș Loghin, veteranul de război care a trăit 7 decenii cu schije în corp. La 103 ani, bătrânul și-a recăpătat complet vederea

După ce a fost iertat, hoțul nu s-a lasat de meserie. A intrat peste o altă femeie singură, iar din bucătăria de vară a sustras 50 de lei, iar de banii furați , s-a oprit la un magazin de unde a cumpărat o bere.

Citește și: Dezamăgirea unui român întors acasă după 18 ani petrecuți în Anglia: „Este greu de trăit în România. Iau în calcul să mă întorc în Anglia”

După câteva minute, a fost oprit de polițiști. Bărbatul a recunoscut fapta și a fost condamnat la 2 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiuni de furt calificat.