Culmea metodei „Accidentul”: A sunat la Poliţie pentru a păcăli ofiţerul de serviciu

Un tânăr de 23 de ani, încarcerat într-un penitenciar din provincie, a sunat în noaptea de vineri spre sâmbătă la Secţia 4 a Poliţiei Capitalei şi i-a spus ofiţerului de serviciu că fiul său a cauzat un accident, dându-se drept procuror şi solicitând 20.000 de lei pentru a-l ajuta.

21 iun. 2014, 16:28
Culmea metodei „Accidentul”: A sunat la Poliţie pentru a păcăli ofiţerul de serviciu

Ofiţerul de serviciu de la Secţia 4 a primit, noaptea trecută, în jurul orei 2.00, apelul unui bărbat care s-a recomandat drept procuror şi a încercat să îl înşele prin metoda „Accidentul”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai.

Bărbatul i-a cerut ofiţerului suma de 5.000 de lei, pe care să o primească în aceeaşi noapte, şi alţi 15.000 de lei, pe care să îi primească sâmbătă, pentru a-l ajuta pe fiul său, care ar fi fost implicat într-un accident. El i-a mai spus că o va trimite pe secretara lui pentru a lua banii şi i-a dat întâlnire cu aceasta undeva în sectorul 1.

După organizarea unui flagrant, ofiţerul a mers la locul indicat, în jurul orei 3.00, unde a venit să ridice banii, cu un taxi, o femeie de 44 de ani, aceasta fiind în prezent reţinută.

Poliţiştii l-au identificat şi pe bărbatul care a sunat la secţie, fiind vorba de un tânăr de 23 de ani, închis într-un penitenciar din provincie pentru furt calificat.