Culoarea care îți va aduce noroc din plin în 2024. Dacă o porți, vei avea parte de reușite mari

Specialiștii în modă au desemnat culoarea anului 2024. Cei care au curajul să o poarte vor atrage norocul ca un magnet și se vor bucura tot anul viitor de reușite.

01 ian. 2024, 19:22
Culoarea care îți va aduce noroc din plin în 2024. Dacă o porți, vei avea parte de reușite mari
În continuare, principalele culori pe care oamenii la poartă pentru a atrage norocul și prosperitatea sunt roșul și albul. Cei care își doresc să aibă noroc la bani în 2024 trebuie să poarte nuanțe de auriu. Se spune că această culoare atrage prosperitatea financiară. Persoanele care își doresc ca în 2024 să aibă parte de armonie în familie și energie pe toate planurile, trebuie să opteze pentru clasicul verde. Cei care vor să fie mult mai optimiști și să aibă un an mult mai bun, pot să îmbrace la trecerea dintre ani culoarea portocaliu.

Anul 2024 vine cu o nouă culoare reprezentativă. În fiecare an, specialiștii desemnează o culoare definitorie pentru următoarele 12 luni, iar dacă 2023 a fost reprezentat de culoarea Viva magenta, în anul ce vine se schimbă complet registrul. Iată ce culoare trebuie să porți pentru a avea norocul de partea ta anul viitor!

Citește și: Ce tip de personalitate ai în funcție de culoarea mașinii tale. Ce spun aceste detalii despre tine

Care este culoarea anului 2024

În fiecare an, în noaptea de Revelion, foarte multe persoane țin cont de unele superstiții. Fie că vorbim de obiecte plasate strategic în casă, ori de obiectele vestimentare purtate, românii nu fac rabat de la nimic ce le-ar putea aduce noroc și fericire.

La trecerea dintre ani se spune că trebuie să porți o anumită culoare pentru a avea noroc tot anul viitor. De obicei, oamenii optează pentru clasicul roșu, în diversele lui nuanțe, existând credința că această culoare aduce dragostea în viața noastră. Totuși, specialiștii vin cu alte completări în ceea ce privește culorile potrivite pentru Anul Nou.

Cu doar câteva zile înainte ca 2023 să se sfârșească, specialiștii au venit în fața publicului cu nuanța definitorie pentru anul 2024. Este o culoare unică, însă extrem de versatilă, mai ales pentru cei care nu duc lipsă de imaginație. Cei de la Pantone au publicat în mediul online anunțul potrivit căruia noua culoare a anului 2024 este „Peach Fuzz” sau, pe românește, „portocaliu piersică”.

„Peach Fuzz” poate fi ușor de identificat, ba chiar ușor de integrat în ținute sau în obiecte de decor. Este o culoare roz, foarte caldă, cu unele inserții de portocaliu. Potrivit specialiștilor, aceasta emană generozitate și reprezintă ideea de comunitate și reconectare cu sinele interior.

Principalele culori pe care oamenii la poartă de Revelion pentru a atrage norocul și prosperitatea în noul an sunt roșu și alb. Cei care își doresc să aibă noroc la bani în 2024 trebuie să poarte nuanțe de auriu, crezându-se că această culoare atrage prosperitatea financiară.

Persoanele care își doresc ca în 2024 să aibă parte de armonie în familie și energie pe toate planurile, trebuie să opteze pentru clasicul verde. Cei care vor să fie mai optimiști și să aibă un an mult mai bun, pot să îmbrace la trecerea dintre ani culoarea portocaliu.

Citește și: Testul unghiilor. Spune ce culoare au unghiile tale ca sa afli de ce boala suferi