Cultul personalităţii nu are limite: Vladimir PUTIN face ZI NAŢIONALĂ din ziua lui de NAŞTERE

Publicat: Luni, 22 Septembrie 2014 12:42 // Actualizat: Luni, 22 Septembrie 2014 12:42 // Sursa: romaniatv.net

Doi deputaţi ai Dumei de Stat (camera inferioară), Igor Zotov şi Viktor Vodolaţki, şi-au făcut cunoscut proiectul lor de lege în care propun ca 7 octombrie - ziua de naştere a preşedintelui Vladimir Putin.

Foto: Reuters

Ziua de naştere a lui Putin ar putea să fie sărbătoare oficială, la iniţiativa unor parlamentari şi se va intitula 'Ziua oamenilor politicoşi' - aşa cum au fost numiţi militarii ruşi fără însemne care au apărut în Crimeea înainte de anexarea peninsulei din sudul Ucrainei în luna martie la Rusia, relatează portalul ucrainean Uaport, potrivit Agerpres.

Sărbătoarea ar trebui să fie un omagiu adus persoanelor 'care fac fapte bune, care au participat la reunificarea Crimeii cu Rusia', a explicat deputatul Volodaţki, potrivit căruia 'oamenii politicoşi reprezintă noul brand, faţa armatei ruse, un ideal pentru tineri şi copii'.

Citeşte şi Vladimir Putin nu exclude o nouă candidatură la preşedinţia Rusiei în 2018

Întrebat la ce bun încă o zi a apărătorului patriei, sărbătorit tradiţional la 23 februarie în Rusia, parlamentarul rus a explicat: 'Oamenii politicoşi sunt cei care servesc datoria naţională şi la chemarea inimii apără în prezent Novorossia (regiunile Doneţk şi Lugansk, din estul Ucrainei) de elementul fascist'.

La insistenţa jurnaliştilor de a lămuri de ce această sărbătoare ar trebui să fie stabilită chiar de ziua de naştere a lui Vladimir Putin, deputatul Volodaţki a spus doar: 'De ce nu?'

Citeşte şi Putin ameninţă că poate cuceri orice capitală europeană, INCLUSIV BUCUREŞTIUL, în două zile VIDEO

Sensul este ca 'fiecare tânăr să-şi iubească patria, să-şi apere pământul', a explicat Volodaţki jurnaliştilor ruşi acreditaţi în Dumă. În prezent, 78% din tinerii ruşi doresc să efectueze serviciul militar, a spus el, în condiţiile în care anii trecuţi tinerii ruşi se eschivau în general de armată, din varii motive.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 sep 13:08
...Vodolaţki, şi-au făcut cunoscut proiectul lor de lege în care propun ca 7 octombrie – ziua de naştere …read more ...
22 sep 13:02
1
EUR
4.8750
RON
28 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H