Cum a aflat un bărbat că este înşelat de iubită. DETALIUL care a dat-o de gol pe femeie

O tânără s-a dat de gol singură că îşi înşeală iubitul chiar cu şeful. În timp ce se afla într-o cameră de hotel, femeia i-a trimis iubitului o fotografie cu ea, fără însă să îşi dea seama că în cadru apare şi un bagaj care nu era al ei. 

18 nov. 2016, 17:34

Ajunsa la destinatie, Jackie incepe sa vorbeasca cu iubitul ei, care o roaga sa ii trimita fotografii. In prima poza ea apare in fusta si sutien si apoi usor usor renunta la sutien. Barbatul observa insa ca in cadru apare un bagaj care nu era al ei si asa se prinde ca tanara il insala.

Barbatul o intreaba daca e singura, ea il linisteste si ii spune ca da. Numai ca atunci cand el suna la hotel afla ca rezervarea camerei nu era pe numele iubitei, ci pe numele sefului ei. 

„Am cerut sa imi faca legatura in camera ta si mi-a spus de la receptie ca nu este nimeni inregistrat pe numele tau. Cand am intrebat daca e pe numele lui Tom, seful tau, atunci mi-a facut legatura. Nu pot sa cred ca ti-ai imaginat ca sunt atat de idiot. Ti-ai aranjat o plecare cu sefu si m-ai mintit ca esti singura. Aaaa, si vezi ca in a doua poza trimisa se vede o parte din bagajul lui. La intoarcere, o sa iti gasesti lucrurile la usa, intr-un sac de gunoi. Distractie placuta”, i-a scris barbatul iubitei sale.