Cum a aflat un bărbat că iubita l-a înşelat. Gestul amantului a uimit pe toată lumea

Cum a aflat un bărbat că iubita l-a înşelat. Răspunsul este foarte simplu, cu ajutorul amantului. Acesta a aflat că femeia cu care se culcase cu o seară înainte, avea iubit. Chiar ea i-a făcut această confesiune.

28 mai 2021, 10:27
Cum a aflat un bărbat că iubita l-a înşelat. Gestul amantului a uimit pe toată lumea
Cum a aflat un bărbat că iubita l-a înşelat.

Cum a aflat un bărbat că iubita l-a înşelat. După ce amantul a aflat că femeia avea deja un un partener, a decis să o pârască iubitului ei, scrie mirror.co.uk. Pentru a se asigura că iubitul află de aventura femeii, a ascuns un bilet sub capacul de la toaletă, pe care a scris un mesaj.

Citeşte şi: Metoda inedită prin care o angajată a unui magazin de bijuterii a demascat infidelitatea unui tânăr. Voia să-şi ceară iubita şi amanta în căsătorie

Cum a aflat un bărbat că iubita l-a înşelat

Fata asta tocmai mi-a spus că are un iubit, abia a doua zi. Îmi pare rău să-ți spun așa, dar aș vrea să știu asta dacă aș fi în locul tău. Îmi pare rău, frate“, a scris amantul. Femeia nu a observat biletul și nu a reușit să îl îndepărteze înainte ca iubitul ei să îl găsească.

Ulterior, iubitul femeii a distribuit biletul pe Twitter, menționând: „Iubita mea m-a înșelat în timp ce eram în afara orașului și tipul mi-a lăsat acest bilet sub capacul de la toaletă“.

Biletul a fost încărcat apoi pe TikTok, unde a devenit viral, mulți lăudându-l pe bărbat. „Sub capacul de la toaletă. Genial“, a comentat cineva, scrie Aleph News.

Luptă în instanţă între amanta unui ieşean şi soţia înşelată

Soţia şi amanta unui bărbat din Iaşi se judecă de câţiva ani după ce nevasta a postat pe Facebook detalii cu privire la aventura soţului său. Amanta s-a simţit jignit şi a acuzat-o pe soţie că i-ar fi adus prejudicii de imagine.

Războiul dintre cele două femei a început în 2016 după ce soţia bărbatului din Iaşi a aflat că este înşelată. Pentru că a refuzat să pună capăt relaţiei, soţia înşelată a postat pe Facebook detalii cu privire la aventura soţului său.

Gestul femeii înşelate a înfuriat-o pe amantă, care a decis să o dea în judecată pentru că i-ar fi stricat imaginea. Pe lângă plata unor daune morale, amanta a cerut instanţei să o oblige pe soţia înşelată să publice sentinţa finală pe pagina de Facebook, dar şi în presă, pe cheltuială proprie.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, soţia înşelată ar fi scris pe Facebook că amanta a primit bani pentru întâlnirile pe care le-a avut cu bărbatul, astfel fiindu-i conturată imaginea unei persoane imorale. (Citeşte mai multe detalii AICI)