Cum a ajuns Badea să fie făcut KO de două ori de către motociclistul Tedi: „Prietene, dacă vin după tine o să regrete mă-ta”

Un utilizator Facebook a făcut un montaj cu imagini de la momentul în care a început disputa Mircea Badea cu Tedi Constantin, mai exact în timpul unei emisiune în care realizatorul TV se arată deranjat de zgomotul de motociclete din stradă și începe să amenințe.

03 feb. 2019, 20:24

”Vino-ncoace să-ți rup capul! Prietene, dacă vin după tine, crede-mă, o să regrete mă-ta!
Dacă lipsesc eu un pic până îl rezolv pe cretinul ăsta, stai că poate se întoarce. Eu tot o să rezolv un handicapat din ăsta de tot, de o să intru la pârnaie 10 ani cu executare. Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate, și să le sărim cu picioarele pe cap. Fac un apel la jegosul de adineauri să se întoarcă. Să nu mai fugă ca un laș. Jur că nu vin decât eu, cu mânuțele astea două goale”, spunea Badea în emisiunea de acum cinci ani.

Ulterior Tedi Constantin l-a provocat în pe Badea și l-a învins fără drept de apel în ring în 2014, în prima confruntare, la fel ca și în lupta care s-a încheiat în câteva secunde sâmbătă.