Cum a ajuns Busu să prezinte rubrica Meteo la PRO TV. Detaliul neștiut despre cariera lui Florin Busuioc

Florin Busuioc este unul dintre prezentatorii români pe care telespectatorii îl îndrăgesc cu adevărat. De aproape 20 de ani, Busu le prezintă oamenilor rubrica Meteo la Pro Tv. Totuși, nu mulți știu și cum a ajuns acesta pe micile ecrane.

26 dec. 2023, 11:12
Cum a ajuns Busu să prezinte rubrica Meteo la PRO TV. Detaliul neștiut despre cariera lui Florin Busuioc

Florin Busuioc este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune.

Citește și Florin Busuioc își dorește să părăsească definitiv România. Unde s-ar muta celebrul meteorolog: „Tot ce se întâmplă acolo e cu totul altfel”

De aproape două decenii, acesta apare pe micile ecrane pentru a prezenta rubrica Meteo. Însă, nu mulți știu cum a ajuns acesta la postul de televiziune Pro Tv și cum au fost începuturile carierei sale în televiziune.

Florin Busuioc este unul dintre oamenii care nu mai au nevoie de prezentare. Cunoscut de publicul de acasă drept Busu, acesta are în spate mulți ani petrecuți pe micile ecrane.

Mulți îl cunosc de când prezintă rubrica Meteo, însă începuturile carierei sale au fost cu totul și cu totul altele.

Busu a trecut și prin momente dificile pe plan profesional

Înainte de a le prezenta tuturor prognoza meteo, Florin Busuioc a ajuns pe micile ecrane în 1992. Atunci, acesta avea rolul principal în filmului pentru copii ”Brutus”, difuzat pe TVR.

După apariția în film, Busu a primit propunerea de a prezenta emisiunea ”Tip Top Minitop”.

În orice proiect se implica, acesta le demonstra tuturor că are carismă și că este făcut pentru a fi prezent pe sticlă.

La un moment dat, și Busu a trecut prin momente mai dificile, mai exact, a avut o perioadă în care ajunsese să nu mai aibă nimic de lucru.

Fiind în concediu de plată, singura salvarea a acestuia a rămas cochetarea cu piesele de teatru.

Între timp, Florin Busuioc a primit propunerea de a prezenta rubrica Meteo de la PRO TV.

Deși era o responsabilitate imensă, Busu s-a bucurat că oamenii au avut încredere în el și-au încredințat această rubrică.

„Şi din ”Cenuşăreasa programelor” am reuşit să demonstrez că orice faci, dacă faci bine, poate fi de top. Tocmai de asta, mie mi s-a părut că încrederea care mi s-a acordat atunci când am primit sarcina asta a fost foarte mare”, a declarat Busu, potrivit Adevărul.ro.

Florin Busuioc este, în prezent, cel mai cunoscut prezentator de Meteo din România. Acesta și-a pus amprenta asupra rubricii de la PRO TV și a modelat-o astfel încât să îl reprezinte foarte bine.

Busu nu se limitează doar la a spune informații legate de prognoză. Acesta inserează mereu anumite bancuri și jocuri care i-au stimulat pe cei de acasă.

Așa se face că, din 2010, Florin Busuioc are în palmares titlul de cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa.

Citește și De ce şi-a părăsit Florin Busuioc, de fapt, familia: „Mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”

Florin Busuioc iubește foarte mult ceea ce face, iar televiziunea face parte din viața lui. Tocmai de aceea, în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a avut acum ceva timp, a făcut tot posibilul pentru a reveni pe micile ecrane cât mai repede.