Cum a ajuns o vedetă TV să aibă FAŢA DESFIGURATĂ, după ce a purtat TOCURI de 10 cm FOTO

O cunoscută vedetă din Marea Britanie a ajuns la spital după ce a căzut pe scări, din cauza tocurilor prea înalte. Carol Vorderman şi-a rupt nasul şi a avut nevoie de o serioasă intervenţie chirurgicală în urma unui accident stupid.

25 mart. 2013, 09:04

Potrivit unor martori, „era sânge peste tot” după ce Carol Vorderman, o cunoscută vedetă britanică în vârstă de 52 de ani a căzut pe scări, după ce s-a împiedicat din cauza tocurilor înalte de peste 10 centimetri. Medicii au fost nevoiţi să acţioneze rapid, femeia suferind o serioasă intervenţie chirurgicală, potrivit Mirror.

Citeşte şi Moment jenant pentru Oana Roman. A tras o căzătură zdravănă în plină stradă

Aceasta a fost dusă la spital de Graham Duff, iubitul ei. Ulterior, ea a postat pe internet o fotografie în care arată rezultatele stupidului accident asupra feţei sale, alături de un mesaj amuzant în care spune că arată ca şi cum s-ar fi bătut opt ore cu Muhammad Ali.

Citeşte şi Dublă greşeală în direct: O tânără s-a făcut de DOUĂ ORI de râs, în doar câteva secunde VIDEO

„Mă simt bine, dar din cauza faptului că am avut mâinile în buzunar în timp ce alergam, nu am avut nimic care să îmi oprească căderea în afară de propria mea faţă. Arăt ca şi cum m-aş fi bătut opt runde cu Muhammad Ali. Am copci pe toată faţa, dar sunt fericită că nu m-am lovit la cap sau la ochi. Mă simt ca o idioată şi trebuie să îmi anulez munca pentru câteva săptămâni”, a declarat cunoscuta vedetă britanică.

Citeşte şi Râzi cu lacrimi. Cum se chinuie o „divă” să meargă pe tocuri foarte înalte VIDEO