Cum a apărut Anamaria Prodan, după ce Reghe a anunţat divorţul. Fanii au reacţionat imediat

Cum a apărut Anamaria Prodan, după ce Reghe a anunţat divorţul. Căsnicia impresarei pare să se sfârşească, antrenorul de la FC Craiova a declarat că a depus actele de divorţ. Chiar dacă trece printr-o perioadă grea, vedeta încearcă să depăşească această perioadă.

12 oct. 2021, 15:05
Cum a apărut Anamaria Prodan, după ce Reghe a anunţat divorţul. Fanii au reacţionat imediat

Cum a apărut Anamaria Prodan, după ce Reghe a anunţat divorţul. Fiica regretatei artiste Ionela Prodan traversează o perioadă grea, soţul ei este decis să încheie căsnicia şi a făcut public acest lucru.

Cum a apărut Anamaria Prodan, după ce Reghe a anunţat divorţul

Impresara încearcă să fie puternică pentru copiii ei, mai ales pentru mezinul familiei, Bebeto, care este cel mai afectat de această situaţie. După declaraţia antrenorului, în care anunţă că a depus actele de divorţ, vedeta a avut o apariţie incendiară pe Instagram.

Recent, a postat o fotografie în costum de baie, care i-a încins pe admiratorii săi. Fanii au reacţionat imediat, s-au întrecut în a o complimenta pe impresară.

Citeşte şi: Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor împărţi la divorţ o avere uriaşă. „Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane!”

Prima reacție după ce Reghecampf a depus actele de divorț

Anamaria Prodan rupe tăcerea și recunoaște, pentru prima dată de când au apărut zvonurile despărțirii dintre ea și Laurențiu Reghecampf, că în căsnicia ei există probleme.

El este tatăl copilului meu, niciodată nu o să vorbesc urât de el. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, dar promit că am să le repar. Am să lupt că toți copiii mei să nu se împiedice de asta. Lăsăm legea să își spună cuvântul.

Și noi aflăm lucruri din presă! Nu știm exact adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Nimeni nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău. O să văd cum stau lucrurile și voi da o declarație oficială.

Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul prieteniilor distruse. Am văzut și noi declarația din presă, mi-a citit-o cineva. Nimeni din familie nu știe adevărul. Cel mic suferă cel mai tare, că nu prea își vede tatăl”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.