Cum a apărut jurnalistul Bogdan Chirieac în studioul România TV. Nu s-ar fi aşteptat nimeni la aşa ceva

Bogdan Chirieac, jurnalist şi analist politic, a fost, luni seară, invitatul lui Victor Ciutacu. Jurnalistul a avut o apariţie spectaculoasă, în studioul România TV.

25 nov. 2019, 18:52

Bogdan Chirieac a venit îmbrcat cu o geacă groasă, cu glugă pe cap, şi cu fular la gât. Întrebat de moderatorul emisiunii de ce a aplelat la o astfel de recuzită, jurnalistul a răspuns că se aşteaptă la timpuri grele, făcând astfel aluzie la rezultatul alegerilor prezidenţiale care au avut loc duminică.

„Ne aşteaptă timpuri grele”, a replicat Bogdan Chirieac.

De altfel, Chirieac consideră că va urma o perioadă de analiză în PSD.

„Nimeni nu crede că partidul va sta liniștit să constate că a pierdut și alegerile prezidențiale și nu se va întâmpla nimic. Vor fi perioade de analiză, mai ales că partidul nu prea s-a implicat în campania electorală a doamnei Dăncilă. Trebuie văzute motivele pentru care nu s-a întâmplat acest lucru”, a explicat analistul politic după aflarea rezultatelor de la alegerile prezidenţiale.

Jurnalistul a renunţat repede la geacă şi la fular şi s-a alăturat dezbaterilor.

Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale 2019 şi şi-a asigurat un nou mandat de preşedinte al României, pentru următorii cinci ani, până la alegerile din anul 2024. Şeful statului a obţinut duminică, în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, 63,17%, iar Viorica Dăncilă – 36,83%, după numărarea a 8.907.124 de voturi din 18.742 de secţii din ţară, reprezentând 99,96%.

Harta colapsului PSD la alegerile prezidenţiale 2019. Diferenţe colosale faţă de alegerile din 2014