Cum a cerut-o în căsătorie Mădălin Ionescu pe Cristina Şişcanu. Amândoi erau goi

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au devenit soţ şi soţie în luna iunie, 2011. De aproximativ şapte ani de zile trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Au casa plină de copii, motiv care îi bucură nespus. Cererea în căsătorie a fost una neobişnuită, chiar amuzantă!

13 oct. 2018, 11:55

Invitaţi la interviurile VIVA!, cei doi au făcut dezvăluiri uimitoare. Mădălin Ionescu a cerut-o pe Cristina în căsătorie foarte rapid, la câteva săptămâni de când s-au cunoscut. Momentul a fost inedit, amândoi erau goi, în dormitor. Fostul prezentator TV era pregătit cu inelul, dar şi cu un coş de flori.

„Eu doar ţin minte că am fost complet dezbrăcat”, a declarat Mădălin Ionescu exclusiv pentru VIVA!. Cristina a venit imediat cu completări.

„Eu aveam doar prosop pe cap. A avut şi flori, cu verigheta care a fost apoi furată. Nu verigheta, ci inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Toate erau pregătite, dar nu a mai apucat să se îmbrace. Mai mult am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă”.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au declarat în exclusivitate la Interviurile VIVA! că îşi doresc al doilea copil împreună. Nu se grăbesc, mai ales că nu au nici spaţiu în casă.