Cum a confiscat preşedintele Klaus Iohannis Facebook-ul cu o pereche de ochelari. Cele mai reuşite meme cu preşedintele

O vizită a preşedintelui Klaus Iohannis la Baza Militară Mihail Kogălniceanu într-o zi toridă, care avea pe agendă lucruri importante - şedinţa de guvern -, a confiscat agenda zilei, trimiţând în subsol orice alt eveniment semnificativ. Cum a reuşit preşedintele asta? Cu o pereche de ochelari de soare.

14 iul. 2017, 09:57

Fotografia cu preşedintele Klaus Iohannis, în pantaloni şi sacou, cu ochelari de soare tip Aviator, păşind alături de generalul Nicolae Ciucă, şeful Statului Major General al Armatei, pe pista Bazei Militare Mihail Kogălniceanu, a stârnit un taifun pe Facebook.

Poza s-a viralizat instantaneu şi din acel moment orice alt eveniment politic sau de altă natură din ziua de joi a trecut în plan secund. Şedinţă de guvern, burse pentru medici rezidenţi, dosarul lui Ponta, metroul Bucureşti – Aeroportul Otopeni, nimic n-a mai contat. Iohannis păşind ca-n filmele de acţiune şi atât.

Fotografia a stârnit chiar şi reacţia lui Carmen Iohannis, care a comentat pe Facebook cu un emoticon cu inimioare.

La aproape 24 de la publicarea fotografiilor pe Facebook, s-au adunat 49.000 de Like-uri (mai multe decât pentru fotografiile de la Casa Albă, alături de Donald Trump), peste 1.800 de Share-uri şi peste 1.100 de Comentarii.

În ciuda succesului fulminant, preşedintele Iohannis nu a câştigat mulţi fani noi: aproape 850, conform site-ului Facebrands.ro. Mai mulţi decât într-o „zi obişnuită”, dar nici pe departe la un nivel proporţional cu furtuna stârnită, semn că cei care au dat Like şi Share fotografiilor sunt fanii săi obişnuiţi (peste 1,8 milioane). 

Nu a durat mult şi au început să apară celebrele „meme”, fotografii modificate, punându-l pe Klaus Iohannis în tot felul de ipostaze, toate scoţând în evidenţă postura sa de erou de filme de acţiune. Vă arătăm câteva dintre cele mai reuşite.

Citeşte şi: Carmen Iohannis a postat pe Facebook un emoticon cu inimioare la pozele lui Klaus Iohannis de la Baza Mihail Kogălniceanu


loading...