Cum a cunoscut-o Mircea Geoană pe ”dragostea” lui Mihaela: ”La coadă … ”

Invitat în podcastul lui Cătălin Mărută, secretar general adjunct la NATO Mircea Geoană a vorbit despre viața personală. Fostul candidat al PSD la prezidențiale a povestit cum a cunoscut-o pe ”dragostea” lui Mihaela.

28 nov. 2023, 08:41
Cum a cunoscut-o Mircea Geoană pe ”dragostea” lui Mihaela: ”La coadă … ”

”Mihaela, dragostea mea!” l-a făcut celebru pe Mircea Geoană după turul al doilea al alegerilor prezidențiale pierdute la mustață în fața lui Traian Băsescu, în 2009. La 14 ani de la acel eveniment, Mircea Geoană a povestit în podcastul lui Cătălin Măruță cum a cunoscut-o pe ”dragostea” lui Mihaela, cea care avea să-i devină soție.

”La coadă … la Predeal. Eu învățam să schiez. Eram vai de mine. Luasem cu împrumut de la un prieten un hanoracu cu vreo trei numere mai mari, că era un găligan de coleg de-al meu. Verde cred că era, cu un fes portocaliu cumplit, pantaloni roși. Nenorocire.

Citește și: Mircea Geoană aruncă bomba despre candidatura la alegerile prezidențiale: „Mă opreşte lumea pe stradă să mă întrebe”

Ea era studentă la Arhitectură, elegantă, frumușică, tinerică. Ne-am nimerit efectiv la coadă la Postăvaru, la Predeal. Eu nu știam cu schiurile, ea schia frumos. Și m-am nimerit să stau cu ea … să ne nimerim în același telescaun. Și s-a mai întrerupt și curentul”, a povestit Mircea Geoană în podcastul ”Acasă la Măruță”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Acasă La Măruță (@acasalamaruta)

Citește și: Marcel Ciolacu, neimpresionat de sondajele care-l indică pe Mircea Geoană favorit la prezidențiale: „Uitați de domnul Geoană. Nu cred în ciorbe reîncălzite”