Cum a fost anunțat un ploieștean că abonamentul său la Vodafone se va scumpi: „Bomboana pe colivă și cel mai bun pretext pentru a denunța unilateral contractul”

Un ploieștean a primt un mesaj din partea celor de la Vodafone prin care era anunțat că va trebui să plătească mai mult pentru abonamentul său.

31 aug. 2023, 18:21
Cum a fost anunțat un ploieștean că abonamentul său la Vodafone se va scumpi: „Bomboana pe colivă și cel mai bun pretext pentru a denunța unilateral contractul”
Mesajul primit de un ploieștean din partea Vodafone

Marius din Ploiești a primit un SMS din partea Vodafone prin care a fost informat că va trebui să plătească mai mult pentru același abonament. Acesta s-a plâns de calitatea proastă a serviciilor oferite și are de gând să rupă contractul, mesajul primit fiind cel care i-a pus capac.

„Zilele trecute, am primit un SMS de la Vodafone cu o veste ‘bună’: scumpirea abonamentului de televiziune și internet”, a povestit acesta, potrivit gandul.ro.

Citește și: Multinaționale cu cifre de afaceri peste 100 mil. €, profit ZERO în România! E.ON, Vodafone, ENEL, Strabag, Amazon, Dr. Max sau ArcellorMittal , pe ”lista șmecherilor fiscali”

Iată mesajul celor de la Vodafone:

„Pentru că dorim să-ți oferim mereu servicii de încredere, în condiții de calitate, vom actualiza 2 condiții contractuale ale serviciilor fixe: valoarea abonamentului și clauza de indexare a prețului. Astfel, începând cu factura emisă ulterior celor 30 de zile de la data acestei notificări, prețul abonamentului tău va creste cu 1.2 EUR, TVA inclus. Mulțumim pentru înțelegere. Vodafone”.

Citește și: Vodafone anunţă scumpirea tuturor abonamentelor cu 6 lei. Preţurile vor creşte în fiecare an

Bărbatul este extrem de revoltat și spune că serviciile oferite de compania de telecomunicații sunt extrem de slabe și are de gând să denunțe contractul semnat.

„Astfel, deși achit mereu la timp abonamentul pentru un internet de 500 Mbps, de multe ori ‘viteza’ măsurată este cu mult sub cea asumată de compania Vodafone prin contract, iar calitatea imaginii posturilor  TV, inclusiv celor în format HD, lasă mult de dorit, ca să nu mai vorbim de avariile tot mai dese.

Acum, scumpirea abonamentului este ‘bomboana pe colivă’ și cel mai bun pretext pentru a denunța unilateral contractul”, mai spune bărbatul.