Cum a fost filmată noua reclamă Emirates, în care o femeie stă în vârful celei mai înalte clădiri din lume. „Vrem să depășim limitele”

Ultima campanie filmată de compania aeriană Emirates, în care anunță că guvernul britanic a plasat Amiratele Arabe pe lista de "chihlimbar", este reclama filmată la cea mai mare înălțime.

16 aug. 2021, 23:28

Cu doar câteva zile în urmă, o nouă reclamă Emirates Airlines, din Emiratele Arabe Unite, a luat cu asalt rețelele de socializare. Reclama celebrează faptul că guvernul britanic a mutat Amiratele Arabe pe lista sa „chihlimbar” pentru călătorii. Cu toate acestea, anunțul a fost făcut într-o manieră cu totul specială, deoarece a fost făcut prin intermediul unui clip filmat în vârful celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa.

Reclama o arată pe Nicole Smith-Ludvik, un parașutist de profesie, care stă în vârful clădiri, la o înălțime de 828 de metri deasupra solului, îmbrăcată ca un membru al echipajului, cu pălăria și uniforma roșii, emblematice pentru compania de zbor Emirates. A fost nevoie de mai mult de o oră pentru a ajunge în partea de sus a clădirii, care se află la nivelul 160. Clipul realizat de Emirates Airlines a fost desemnat drept una dintre „reclamele filmate la cea mai mare înălțime”.

Cu toate acestea, filmarea a avut parte și de critici, deoarece unii au presupus că stewardesa care stă în vârful celei mai înalte clădiri din lume este doar o imagine digitală. Pentru a clarifica orice confuzie, Emirates a dat publicității imagini din culise care arată cum a fost realizată  această filmare aparent imposibilă, folosind doar o singură dronă.

„Întotdeauna căutăm să provocăm normele și să depășim limitele”, a declarat Sir Tim Clark, președintele companiei Emirates Airlines, relatează Bored Panda.