Cum a fost păcălit prefectul de Teleorman prin metoda accidentul. Credea că stă de vorbă cu Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului

Prefectul județului Teleorman a fost păcălit de un individ care s-a dat drept secretar general al Guvernului Marian Neacșu și i-a cerut contactele fermierilor din județ.

12 apr. 2023, 15:09
Cum a fost păcălit prefectul de Teleorman prin metoda accidentul. Credea că stă de vorbă cu Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului

Prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure, a căzut în plasa unui individ care s-a prezentat a fi drept Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului. Bărbatul i-a cerut contactele mai multor fermieri din județ pentru a le solicita bani.

Citește și: Grevă generală în prefecturile din țară. Funcționarii cer salarii mai mari: ”Instituţia Prefectului-Cenuşăreasa Administraţiei Publice”

Epure a fost păcălit și i-a furnizat individului contactele telefonice ale unor fermieri din județul de care se ocupă. După ce a obținut contactele telefonice, individul a sunat fermierii respectivi și i-a invitat la discuții la Palatul Victoria, nu înainte de a le solicita un sprijin financiar pentru copilului său, internat la un spital din Geneva.

Citește și: EXCLUSIV! Primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. A accidentat mortal un bărbat în centrul Capitalei

Escrocheria a ieșit la iveală abia după ce un fermier care a virat 1.000 de euro în contul indicat de individul care pretindea că e Marian Neacșu l-a sunat pe adevăratul Marian Neacșu, pentru a confirma viramentul.