Cum a fost surprins „brokerul fugar” Cristian Sima în Bucureşti. A dat o nouă lovitură cash

Paparazii Cancan l-au surprins în acest weekend pe brokerul fugar Cristian Sima în centrul Capitalei. Primul drum făcut de la aeroport de către Cristian Sima a fost la o cafenea din Dorobanţi, unde economistul a discutat preţ de o oră cu o doamnă misterioasă.

29 aug. 2016, 06:55

Direct de la aeroport, Sima s-a întâlnit cu o femeie sâmbătă 27 august 2016, în jurul orei 22.00, la o cafenea din Dorobanţi. Trăgea după el un troler şi un laptop. Rendez-vous-ul cu doamna respectivă a durat până în jurul orei 23.00, când a plecat spre Centrul Vechi, la o altă întâlnire, la care a băut şi câteva pahare cu alcool.

Brokerul fugar a ajuns cu un taxi, duminică dimineaţă în jurul orei 2.00, la cazinoul hotelului Howard Johnson. Acolo a rămas aproape 4 ore şi a câştigat 1.500 de euro la poker şi ruletă.

Cristian Sima nu a ratat ocazia de a-şi mai promova cartea pe Facebook şi a anunţat încă de vineri că cei care doresc să obţină şi autograful său pot să-l vadă în Centrul Vechi.

În octombrie 2012, brokerul Cristian Sima fugea din România, iar în urma lui mai multe persoane publice se plângeau că au fost înşelate. Suma vehiculată atunci ca prejudiciu a fost de 20 de milioane de euro. Sima îi convisese pe Tudor Chirilă, Andreea Raicu sau pe ex-ministrul Daniel Dăianu  să le ”investească” banii la bursă, dar a pierdut  tot.