Cum a fost surprinsă casnica de la Master Chef, Nicoleta Matea, noaptea pe o bancă în parc

Nicoleta Matea sau "casnica" de la Masterchef, dupa cum si-a primit titulatura, nu a lasat bine sa se usuce cerneala pe semnatura actului de divort, ca imediat s-a combinat. Tanara a pus ochii pe o partida buna: un patron de restaurant, de origine turca.

31 mai 2014, 08:23

Nicoleta Matea a devenit cunoscuta dupa ce a participat la show-ul culinar „MasterChef„, scrie cancan.ro. Daca, profesional ii merge foarte bine, personal parea ca nu o duce la fel, astfel ca Nicoleta a divortat la scurt timp dupa casatoria cu Sebi.

Citeşte şi Casnica de la MasterChef, Nicoleta Matea, a renunţat la cratiţă şi a pozat GOALĂ. FOTO

Nici nu au trecut doua luni de cand s-a separat oficial de Sebi, barbatul care-i devenise sot in vara anului trecut, ca Nicoleta a gasit imediat alinare in bratele altui mascul. Marti seara, paprazzi au intalnit-o pe Nicoleta in timp ce se afla la petrecerea de ramas bun a lui Michael Richard, fostul sot al Cristinei Zegheru, care a decis sa se mute din Romania.

Citeşte şi MASTERCHEF, proba sutienelor. Care dintre „casnice” are sânii mai frumoşi? FOTO

„Casnica” se distra cot la cot cu celelalte invitate, insa prezenta in local avea cu alt scop decat acela de a-l distra pe Michael. Nicoleta pusese ochii pe Noyan, patronul restaurantului unde avea loc distractia.

Citeşte şi Noua casnică de la MasterChef a debutat în filme mimând sexul oral VIDEO

In timp ce toata lumea se distra in local, Nicoleta facea drumuri dese in afara lui, pe motiv ca vorbea la telefon si nu voia sa fie intrerupta. De fapt, ea isi dadea intalnire cu Noyan Kirman, un om de afaceri turc. Cei doi asteptau sa nu treaca niciun pieton si sa nu-i surprinda careva si se lasau dusi de val. Pentru ca nu puteau sa profite prea mult de singuratete, cei doi au decis sa mute locatia.

Asa ca au fugit imediat in parcul din fata restaurantului pentru a se putea giugiuli in voie. Ajunsi pe o bancuta, Nicoleta si Noyan s-au lasat in voia instinctelor primare si s-au sarutat in voie.