Cum a fost surprinsă Irina Tănase în ziua în care Liviu Dragnea a ieşit din spatele gratiilor

Liviu Dragnea a beneficiat de o zi de permisie joi, informează România TV. Fostul lider PSD a ieșit din spatele gratiilor pe 31 octombrie, în jurul prânzului şi s-a întors la Penitenciarul Rahova pe 1 noiembrie, după 24 de ore.

01 nov. 2019, 21:01

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, s-a plâns pe reţelele de socializare de principala problemă din Bucureşti, traficul. Partenera lui Dragnea a postat un selfie din maşină, fotografie însoţită de mesajul „Selfie-ul de blocat în trafic’ dimineaţa’. 

Imediat prietenii virtuali ai Irinei Tănase au reacționat la postarea acesteia şi au compătimit-o, însă răspunsul Irinei nu a întârziat să apară: Păi și dacă mă enervam… nu se elibera șoseaua’, a spus aceasta.

Citeşte şi: Liviu Dragnea a fost eliberat pe ascuns joi. El a avut o zi de permisie

Conducerea Penitenciarului Rahova i-a acordat în cele din urmă o zi liberă, după ce săptămâna trecută cererea i-a fost respinsă, astfel că a trebuit să-şi petreacă ziua de neştere în închisoare.

Totul s-a petrecut cu maximă discreţie, iar informaţia că Dragnea a beneficiat deja de ziua liberă joi a venit abia vineri, când fostul lider PSD este probabil deja înapoi la închisoare. 

Citeşte şi: Prima permisie obţinută de Dragnea s-ar putea să fie şi ultima. Fostul lider PSD ar fi ieşit ilegal din închisoare

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, şi copiii acestuia, Alexandra şi Valentin, au mers luni după-masă la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat fostul preşedinte PSD. Liviu Dragnea împlinește luni 57 de ani, iar conducerea închisorii i-a refuzat o zi de permisie.