Cum a fost surprinsă Oana Ciocan la scurt timp după ce Jador a anunțat despărțirea. Nimeni nu se aștepta să o vadă într-o asemenea ipostază – FOTO

Oana Ciocan se afișează în continuare cu zâmbetul pe buze, cu toate că cu câteva săptămâni în urmă Jador confirma că s-au despărțit.
Filip Stan
21 iun. 2024, 21:47
Cum a fost surprinsă Oana Ciocan la scurt timp după ce Jador a anunțat despărțirea. Nimeni nu se aștepta să o vadă într-o asemenea ipostază - FOTO

Vestea despărțirii dintre Jador și Oana Ciocan a venit ca un adevărat șoc pentru fani. Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ al relației lor, mai ales în condițiile în care se pregăteau să se căsătorească și vorbeau și despre întemeierea unei familii.

Citește și Dan Capatos și Bianca Drăgușanu, scandal în direct. Prezentatorul a atacat-o fără ocolișuri: „Numai ție ți se întâmplă”

Recent, Oana Ciocan i-a uimit pe cei care o urmăresc în mediul online, după ce apărut alături de un bebeluș. Chiar ea a postat imaginile, arătând cât este de fericită datorită acestui lucru, deși Jador a anunțat despărțirea.

După anunțul despărțirii, nimeni, în afară de cei apropiați, nu mai știe ce se întâmplă în viața lor fiindcă cei doi au spus că nu vor să mai vorbească despre viața personală. Prietenii și familia păstrează și ei discreția.

Mulți au fost dezamăgiți de dorința lor de a se despărți și își doresc să îi vadă, din nou, împreună. Cu toate acestea, recent, Oana i-a luat pe toți prin surprindere, atunci când a apărut cu un bebeluș în brațe, dar și alături de pătuțul lui. Vedeta a spus că nu e copilul ei și că vrea să păstreze în continuare tăcerea pe subiect.

Când cerut-o în căstătorie, la Survivor All Stars, Jador spunea că își dorește ca Oana nu doar să fie soția lui, ci și mama copiilor. Cei doi vorbeau deseori despre momentul în care urmau să își ducă relația la un nou nivel, dar se pare că acest lucru nu se va mai realiza.