Cum a fost surprinsă Simona Halep după audierea de la Londra. A aflat cât timp va fi suspendată pentru dopaj

Simona Halep a fost audiată zilele trecute la Londra, în cazul de dopaj, iar o decizie finală este aşteptată în cel mult două săptămâni. Cel mai probabil, suspendarea nu va fi mare de doi şi poate fi redusă la jumătate în cazul unui apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

04 iul. 2023, 19:20
Cum a fost surprinsă Simona Halep după audierea de la Londra. A aflat cât timp va fi suspendată pentru dopaj

Cum a fost surprinsă Simona Halep după audierea de la Londra. Sportiva a revenit în țară, însă nu a avut nicio apariție publică. Cu toate acestea, a postat o fotografie pe contul de Instagram în care apare zâmbitoare în mașina sa.

Citeşte şi: CTP, reacţie vehementă în cazul de dopaj al Simonei Halep. „Aud că ar fi pedepsită că e din România. Că Occidentul ne prigoneşte pentru că suntem slugi”

Până la o decizie oficială, jurnaliștii spanioli au anunțat că cel mai posibil verdict este suspendarea pentru doi ani a Simonei Halep, după ce a fost prinsă dopată cu roxadustat la US Open 2022. Deasemenea, jJurnalistul Dragoș Suciu a dezvăluit la Digi Sport că suspendarea de doi ani este cea mai plauzibilă, dar a precizat că Simona Halep o va ataca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, şi, cel mai probabil, pedeapsa va fi redusă la jumătate. Cristian Tudor Popescu este foarte sigur că dubla campioană de Grand Slam nu a ingerat în mod deliberat substanțele interzise și e gata de un gest la limită dacă se înșală.

Citeşte şi: Simona Halep e terminată. „Marca” a anunţat suspendarea drastică, românca iese din clasamentul WTA

Între timp, Simona Halep continuă să coboare în clasamentul WTA. După actualizarea de luni, 3 iulie, a ieșit din Top 50 WTA și a ajuns până pe locul 54, cu 1.000 de puncte.