Cum a învins Mircea Sandu cancerul şi cât l-a costat. Dezvăluiri în premieră făcute de FRF despre momentele sale de cumpănă

Publicat: Vineri, 08 Noiembrie 2019 16:44 // Actualizat: Vineri, 08 Noiembrie 2019 16:44 // Sursa: romaniatv.net

Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, a vorbit la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", de pe gsp.ro, şi moderată de Ovidiu Ioaniţoaia, despre unul dintre cele mai grele momente din viaţa sa.

"Au trecut zece ani de-atunci. Am avut cancer de rect, cu metastaze pe lobul mic al ficatului. Două metastaze. Am fost operat în Franţa, la Nisa, şi mi-a fost tăiat jumătate. Operaţia a durat şapte ore şi jumătate. Am făcut chimioterapie trei luni, radioterapie, operaţia şi alte şase luni chimioterapie. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt bine. N-am mai avut nicio problemă de atunci. Acum merg în fiecare an la control, dar în primii ani mergeam la trei, şase luni", s-a destănuit Mircea Sandu lui Ovidiu Ioaniţoaia

"Tratamentul a costat mult, peste 100.000 de euro. Tratament, operaţie, spitalizare. Erau două zile de tratament de chimioterapie care costau în jur de 2-3.000 de euro. Acolo a fost punct ochit, punct lovit. Dumnezeu m-a dirijat şi m-a condus să merg acolo şi să fiu bine", a mai dezvăluit fostul preşedinte al FRF.

"A fost mai complicat, dar am avut o minte puternică. Am fost psihic şi mental bine. Aveam deja un nepot de doi ani, mai urma să-mi vină o nepoţică, Simona, şi trebuia să mă bucur de ei. Şi mă bucur (...) Eram încă la UEFA, dar nu m-au ajutat. N-am avut nici asigurare, dar acum am. Important este să descoperim la timp şi să intrăm pe mâna unor medici buni. Controlul este obligatoriu după 45 de ani, un RMN, un scanner, o coronarografie. E obligatoriu! Tot omul trebuie să înţeleagă, nu trebuie să-i fie frică. E mai bine să descoperim din timp pentru că doar aşa ai o şansă", a mai adăugat Mircea Sandu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cancer rect Mircea Sandu Mircea Sandu cancer Ovidiu Ioaniţoaia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H