Cum a provocat Șerban Huidu oribilul accident rutier cu 3 morți: „A fost groaznic”. Informații explozive, la 12 ani de la tragedie

Șerban Huidu a oferit prima reacție, la 12 ani de la oribilul accident rutier provocat de entertainer, în urma căruia trei oameni și-au pierdut viața. 

29 ian. 2023, 23:44
Cum a provocat Șerban Huidu oribilul accident rutier cu 3 morți: „A fost groaznic”. Informații explozive, la 12 ani de la tragedie

Pamfletarul de la Prima TV a declarat că regretă toate cele petrecute. Accidentul s-a produs din cauza faptului că pamfletarul nu a știut cum să adapteze viteza, a menționat acesta.

„Spunea cineva că ce cred oamenii despre tine e imaginea ta, care poate fi indusă de foarte mulți factori. Conștiința ta în schimb, îți poate spune cine are dreptate și cine nu. După accident am aflat de la milioane de oameni ce s-a întâmplat la mine în mașină, deși nu erau acolo. 

(…) 

Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, nimeni nu-și dorește așa ceva, nu e ceva care să faci cu bună știință. Mai ales când ai soția și copiii în mașină. A fost foarte rău, foarte urât, foarte rău pentru familia mea și pentru mine, iar dezumanizarea cu care am fost târât în tot felul de ipoteze a fost un punct negru pentru ei, nu neapărat pentru mine. 9 din 10 oameni de pe stradă vor spune că e nebun Huidu. Dar eu știu cum s-au întâmplat lucrurile. Cel mai important e să faci pace cu tine. 

(…) S-a întâmplat un accident de circulație groaznic (…) La tribunal eu nu a pledat nevinovat, ci vinovat. Așa a fost, vinovat din culpă. Nu am știut să adaptez mașina, ca să nu se întâmple ce s-a întâmplat. Lucrurile au luat-o razna după. 

La aceeași oră s-a întâmplat un accident în Periș, cu 5 victime, despre care nu s-a spus nimic.

(…) Am prieteni exact câți trebuie. Se spune că prietenii nu intră pe degetele de la o mână”, a declarat Huidu, la Kanala D, duminică, 29 ianuarie.

Pamfletarul a ucis într-un accident trei oameni. Șerban Huidu încă ește șofer. El mai conduce, „dar rar”, a precizat acesta.

Șerban Huidu se afla pe contrasens în momentul în care a avut loc nefericitul accident. Pamfletarul susține că a ajuns să facă asta din cauza oboselii.