Cum a ratat Gabriel Tamaş cel mai important transfer din carieră din cauza BĂUTURII. „Ce-am făcut rău, am ieşit cu Adi Mutu!”

Gabriel Tamaş a fost aproape de un transfer uriaş acum şapte ani, dar totul a picat din cauza unui scandal bahic în care a fost implicat şi Adrian Mutu.

03 oct. 2018, 13:13
Cum a ratat Gabriel Tamaş cel mai important transfer din carieră din cauza BĂUTURII. „Ce-am făcut rău, am ieşit cu Adi Mutu!”

Florin Manea, impresarul lui Gabriel Tamas, a dezvaluit ca, in 2011, fotbalistul era ca si transferat la o echipa de top din Serie A, numai ca excluderea din lotul echipei nationale inaintea unui meci din San Marino a anulat afacerea.

Adi Mutu a pierdut la CEDO. A epuizat şi ultima cale prin care putea scăpa de datoria faţă de Chelsea

„Aveam totul aranjat cu o echipa de top din Italia. Urma sa semneze si i-am zis: te rog frumos sa nu faci nimic. El mi-a zis: esti nebun, plec cu lotul in San Marino, ce sa fac? Aduceti-va aminte ce s-a intamplat in San Marino. Apoi, m-au sunat aia, era un club important din Italia, mi-au zis ca nu pot sa-l mai ia. Mi-a zis: ce am facut, ma, rau, am iesit cu Mutu! Acum sunt prieten cu Mutu, i-am zis sa-mi dea banii, ca am pierdut multi bani. Mi-a zis nu l-a luat cu forta”, a povestit Florin Manea la ProSport Live.

In august 2011, inaintea meciului pe care nationala Romaniei il juca in San Marino, Tamas si Mutu au petrecut in oras cu bautura. Victor Piturca i-a exclus din lot si fundasul a ratat transferul carierei!