Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă

Adriana Bahmuțeanu a primit felicitări pentru logodna ei cu George Steven chiar din partea lui Silviu Prigoană, fostul ei soț.

02 aug. 2022, 17:49
Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au îngropat securea războiului, la ani de zile de la divorț, și acum au o relație normală de dragul copiilor lor.

La sfârşitul lunii iulie, Adriana Bahmuţeanu s-a căsătorit cu omul de afaceri George Steven, după nici trei luni de relaţie. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul clarvăzătoarei Carmen Harra, o prietenă comună, iar naşi de cununie le-au fost Anamaria și Adrian Ghilă, un milionar american, născut în Drumul Taberei.

Silviu Prigoană, prima reacţie după ce Adriana Bahmuţeanu s-a logodit la biserică: „Sper că de data asta a și nimerit”

Silviu Prigoană a mărturisit că nu îl cunoaște pe actualul soț al Adrianei și că nu l-a văzut întâmplător nici măcar o dată. El i-a urat fostei soții să fie fericită în noua căsnicie. „Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper că de data asta a și nimerit! Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a declarat  Silviu Prigoană pentru Impact.ro.

Cum îi răspunde Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană

La scurt timp, a venit și reacția Adrianei Bahmuțeanu. „Îi mulțumesc lui Prigoană pentru urări!”, a spus ea pentru Click.

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu s-au căsătorit de cinci ori și tot de atâtea ori s-au despărțit, ultimul divorț fiind în primăvara lui 2015. Rodul iubirii lor sunt cei doi copii pe care îi au împreună, Eduard și Maximus, care acum locuiesc cu tatăl lor, dar au o relație foarte bună și cu mama.

Copiii celor doi au fost prezenți la logodna Adrianei cu George. Ei au fost cei care au ținut lumânările. Vedeta a fost întrebată ce părere au copiii ei despre căsătoria ei și a spus cu zâmbetul pe buze că e fericită de noua etapă din viața ei, mai ales că băieții ei o susțin. „Foarte bine, să știi că s-au bucurat, chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut”, a spus Adriana la RTV.