Cum a reacționat fosta parteneră a lui Dan Bittman când a aflat de relația artistului cu Monica Odagiu: „Nu e prima dată când i se aprind călcâiele pentru altcineva”

Monica Odagiu, care a provocat recent un accident dramatic în Capitală, ar fi fost iubita lui Dan Bittman. Cei doi ar fi început să fie împreună încă de când artistul era cu fosta soție.

10 apr. 2023, 17:11
Cum a reacționat fosta parteneră a lui Dan Bittman când a aflat de relația artistului cu Monica Odagiu: „Nu e prima dată când i se aprind călcâiele pentru altcineva”

Dan Bittman a preferat să fie cât mai discret și să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, tocmai de aceea a ales să o lase cumva în umbră pe Monica Odagiu. Liliana Ștefan, alături de care Bittman are trei copii, a păstrat tăcerea, chiar dacă știa de infidelitățile tatălui copiilor ei.

Dan Bittman a surprins pe toată lumea atunci când s-a aflat de relația cu Monica Odagiu. Pe vremea aceea ea era studentă la UNATC, secția actorie, și avea doar 24 de ani. A devenit cunoscută după ce a apărut în serialul „Pariu cu viața” și a participat la „Vocea României”. Cei doi au colaborat în 2016 pentru piesa „Stau cu picioarele în apă rece” și la scurt timp au început să fie împreună. Au avut o relație ani de zile.

Citește și De ce a murit, de fapt, bărbatul lovit cu mașina de Monica Odagiu. Surpriză la rezultatul autopsiei

Cum a reacționat Liliana Ștefan când a aflat de Dan Bittman și Monica Odagiu

Liliana Ștefan, fosta parteneră de viață a lui Dan Bittman, ar fi știut mereu de greșelile făcute de acesta. Totuși, nu a pornit un scandal fiindcă nu a vrut să-i strice imaginea în vreun fel. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, Liliana a trăit un adevărat șoc atunci când a aflat că Dan Bittman s-a îndrăgostit de o altă femeie, de una cu 33 de ani mai tânără.

„Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbiz-ul, iar vorbele umblă. Însă, și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o, în repetate rânduri. Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva.

Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca cel cu care împarte patul de 29 de ani să se îndrăgostească de o altă femeie. Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă, o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, au dezvăluit surse din anturajul Lilianei.

Citește și Monica Odagiu nu-și poate reveni din șoc, după ce a ucis un bărbat: „Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile”